Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

ryska 09:51, 09 wrz 2014

Telegram z domu do centrum dowodzenia

ryska 10:01, 09 wrz 2014

malgorzata_s... 11:18, 09 wrz 2014

Renatko kochana cierpliwość to królewska cecha jak MSWiA mój Em
Łez grzecznie ,zaglądaj do nas, czyń plany i nie denerwuj się
Wiesz, czasem co nagle to po diable Moi pacjenci też czasem się niecierpliwią ale ze zdrowiem nie ma co pospieszać Buziaczki
12:17, 09 wrz 2014
Widzę,że na bieżąco jesteś z ogródkiem Moi tez robili zdjęcia jak wtedy kuśtykałam o kulkach po domu i z nosem przy szybie patrzyłam na ogródek.
Ty się kuruj Reniu bo ja roślinki uszykowałam i czekam tylko na sygnał,że już jesteś w domciu
Buziaki
tabliczkazna... 12:46, 09 wrz 2014

ryska napisał(a)

Wyjątkowo udany kolorystycznie ten telegram.
Bardzo ładne zestawienie, można od razu wydrukować i na ścianę.

Wymoczyła się już Pani? Teraz pewnie na jakiś masażyk i kawunię? )) Ehh...
ryska 15:47, 09 wrz 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Renatko kochana cierpliwość to królewska cecha jak MSWiA mój Em
Łez grzecznie ,zaglądaj do nas, czyń plany i nie denerwuj się
Wiesz, czasem co nagle to po diable Moi pacjenci też czasem się niecierpliwią ale ze zdrowiem nie ma co pospieszać Buziaczki

Gosiu słoneczko staram się jak mogę dzięki Wam dużo łatwiej znieść trudne chwile. Podobno jestem wyjątkowa buziaki
ryska 15:56, 09 wrz 2014

Marta Ty mnie dobrze zrozumiesz, bo na tym etapie co jestem cieszę się z dobrze przeprowadzonych czynności basenowych niczym mamusie niemowlaczków. Kawa kawusia kaweczka była a jakże choć nie z makinetki i spienionym mlekiem tylko z saszetki ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Buziak
tabliczkazna... 18:36, 09 wrz 2014

ryska napisał(a)
Marta Ty mnie dobrze zrozumiesz, bo na tym etapie co jestem cieszę się z dobrze przeprowadzonych czynności basenowych niczym mamusie niemowlaczków. Kawa kawusia kaweczka była a jakże choć nie z makinetki i spienionym mlekiem tylko z saszetki ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Buziak

Każdy dzień dobrze wykonanych ćwiczeń zbliża do perfekcji i samodzielności. Widać - jesteś na etapie mojego synka - trzymany za rączki chwiejnie stawia pierwsze kroczki. Każdego dnia coraz pewniej staje przy czym sie da.
Gdyby jeszcze głowy tak nie obijal...
18:38, 09 wrz 2014
Reniu a masz Ty zielnik w swoim ogródku?
ryska 19:20, 09 wrz 2014

Aniulka napisał(a)
Reniu a masz Ty zielnik w swoim ogródku?

Mam mam a jakże )))
Specjalna podwyższana rabata z melisą, miętą, szałwią, oregano, tymiankiem, bazylią, lubczykiem )