Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

renatamama3 20:41, 03 maj 2016

Reniu ,tobie ptaszyny też brudzą ? przebaczam im ,bo uwielbiam je obserwować ,jak się taplają w wodzie ,tulipany śliczne .Szklarnia wyszła super ,jak dopieścisz ,to całe O będzie zazdrościć ,pewnie cieszy ,na pewno ,mnie cieszą moje nowe 4 skrzynie na warzywka ,taka stara a cieszę się jak dziecko z zabawki .pozdrawiam majówkowo.
zoja 23:00, 03 maj 2016

Ptasia sesja rewelacyjna

ryska 23:27, 03 maj 2016

Gruszko, Jolu, Renatko, Zoja dziękuję w imieniu ptaszków. Pana kosa mam na ujęciu świeżym całkiem bliziutko ale tak wolno działa forum, że nie wrzucę.
Ptaki w strumyku nie tylko się kąpią ale i niestety brudzą. Jednak dają nam tyle frajdy, że mają przyzwolenie.
Skrzynie na warzywka może w sobotę i ja będę mieć. Chociaż dwie teraz i jesienią jedna plus coś na truskawki i renowacja ziołownika. Mam naprawiony płotek przy różance (rozwalił go dostawca płytek) więc jak jutro nie będzie padać to bawię się w malarza. Idealna praca na stres związany z pierwszym dniem matur mojej pierworodnej
renatamama3 09:15, 04 maj 2016

Och te ptaszyny ,my sobie obserwujemy siedząc na tarasie parkę sikorek ,która sobie wije gniazdko w budce ozdobnej z jyska ,na naszym tarasie .Stresu nie zazdroszczę ,trzymam kciuki za młodą ,po maturze gdzie chce iść ? Mój syn 9 maja ma test sprawnościowy do klasy sportowo - narciarskiej ,ja luzik ,on w stresie .
gobasia 09:33, 04 maj 2016

ryska napisał(a)
Gruszko, Jolu, Renatko, Zoja dziękuję w imieniu ptaszków. Pana kosa mam na ujęciu świeżym całkiem bliziutko ale tak wolno działa forum, że nie wrzucę.
Ptaki w strumyku nie tylko się kąpią ale i niestety brudzą. Jednak dają nam tyle frajdy, że mają przyzwolenie.
Skrzynie na warzywka może w sobotę i ja będę mieć. Chociaż dwie teraz i jesienią jedna plus coś na truskawki i renowacja ziołownika. Mam naprawiony płotek przy różance (rozwalił go dostawca płytek) więc jak jutro nie będzie padać to bawię się w malarza. Idealna praca na stres związany z pierwszym dniem matur mojej pierworodnej

stresu Ci współczuję , to dopiero początek...ja juz mam to za sobą tylko jeszcze jedna magisterka,ha ha ha i zacznie sie u wnuków
ryska 10:15, 04 maj 2016

renatamama3 napisał(a)
Och te ptaszyny ,my sobie obserwujemy siedząc na tarasie parkę sikorek ,która sobie wije gniazdko w budce ozdobnej z jyska ,na naszym tarasie .Stresu nie zazdroszczę ,trzymam kciuki za młodą ,po maturze gdzie chce iść ? Mój syn 9 maja ma test sprawnościowy do klasy sportowo - narciarskiej ,ja luzik ,on w stresie .

Ptaszyny dodają życiu lekkości
Można się na nie gapić i gapić jak na niemowlaki, bynajmniej ja tak mam
Maturzystka w ramach relaksu była wczoraj w Krakowie. Zdawać będzie geografię rozszerzoną, bo to jej konik i z tym wiąże przyszłość (wielkie słowo a czas pokaże)
Czyli Twój najmłodszy idzie w ślady rodzeństwa? Pewnie stąd ten stresik.
No więc trzymamy kciukasy
Miejsce kąpieli i czujny wczasowicz w kąpieli

ryska 10:20, 04 maj 2016

gobasia napisał(a)

stresu Ci współczuję , to dopiero początek...ja juz mam to za sobą tylko jeszcze jedna magisterka,ha ha ha i zacznie sie u wnuków

Masz rację u Wiki początek. Dobrze że Julia dopiero w pierwszej gimnazjum więc będzie czas na ochłonięcie Jest 5,5 roku różnicy między dziewczynkami.
gobasia 10:24, 04 maj 2016

ryska napisał(a)

Ptaszyny dodają życiu lekkości
Można się na nie gapić i gapić jak na niemowlaki, bynajmniej ja tak mam
Maturzystka w ramach relaksu była wczoraj w Krakowie. Zdawać będzie geografię rozszerzoną, bo to jej konik i z tym wiąże przyszłość (wielkie słowo a czas pokaże)
Czyli Twój najmłodszy idzie w ślady rodzeństwa? Pewnie stąd ten stresik.
No więc trzymamy kciukasy
Miejsce kąpieli i czujny wczasowicz w kąpieli

ale ta środkowa fotka jest cudna

Jak to dobrze ,gdy młody czlowiek wie co chce robic w zyciu....to juz o polowę stresu macie mniej,zwiazanego z wyborem studiow
Wiem cos o tym bo moje najmłodsze dziecko co miesiac a moze i cześciej zmieniało zdanie
renatamama3 11:08, 04 maj 2016

Reniu ,też byłam wczoraj w KRK na rowerze hi ,hi .Tak trzeci też w te ślady ,bo chciałby jeździć na desce ,w tym gim fajny jest wybór ,klasa sportowo- narciarska ,sportowo -wioślarska ,angielska ,komputerowa i ogólna .Mój średni też uwielbia geografię ,najlepszy z geografii w klasie od podstawówki ,w wieku 5 lat na urodziny zażyczył sobie globus .
Moi właśnie z powodu maturzystów do końca tygodnia w domu ,bo przy ich gim jest liceum .Moja córa składa papiery do Technikum ,już się boję ,bo wybrała marzenie z dzieciństwa .
Anda 18:00, 04 maj 2016

Piękne fotki, jak zwykle. Świetna ta kaskada u Ciebie, a ptaszki rownież uwielbiam mieć w ogrodzie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies