Agatko mam nadzieję, że będziesz tylko zadowolona ze szkarłatki i ewentualna ekspansja za parę lat nie będzie kojarzyła Ci się ze mną
Ewa, Renata, Zoja, Karol, dziękuję, jestem zadowolona z efektu. Moim zdaniem płotek podkreśla urodę roślin a że będzie tam kolorowo to ta kremowa biel nada elegancji
Renatko, Ewo, Aniu maturzystka zadowolona z polskiego i angielskiego na podstawie.
Matematyka była dla niej trudna jak zawsze ale jak przeliczyła to minimum 50 % zdobyła. Na więcej nie liczyła.
Na angielskim rozszerzonym musiała się skupić, bo podstawa była banalna dla niej.
Jutro ustny z polskiego a ona leży plackiem chora z gorączką i bólem gardła. Chyba to ten stres ją osłabił, bo to dziecko raczej mi nie choruje. Na palcach można policzyć ile razy brała antybiotyk na te 19 lat.
Dzięki za trzymanie kciuków i wirtualne wsparcie.
A wakacje to ona już sobie zaplanowała w Londynie, bilety kupione, praca zaklepana, cóż takie życie.
Ewo, Aniu ślimakom porobiłam przeszkody w postaci kilkunastu słoiczków z piwem wkopanych na ich szlakach podróżniczych. Dodatkowo dalie i sadzonki kwiatków ustawiłam na kociołkach

Efekt kilka utopionych ślizgaczy i brak śladów wdrapywania się po ścianach kociołków.
Basiu Ciebie zostawiłam na koniec

, bo strasznie miło mi się zrobiło jak przeczytałam Twój wpis. Małymi kroczkami a do celu. Cała prawda. Nie jest lekko ale mam jakiś ostateczny obraz i powoli go realizuję. Jak coś nie spasuje to przesadzę. Kupuję małe ilości roślin, jak się rozrosną to podzielę. Bez spiny i z żarówką w głowie, że zdrowie najważniejsze
Płotek pomalowany, dwie skrzynie zmontowane. Od jutra malowanie z zewnątrz uzupełnianie ziemią i sesja zdjęciowa. Coraz więcej pomidorów mi kwitnie i ogólnie maj działa na mnie bardzo pozytywnie czego Wszystkim zaglądającym życzę

Miłej niedzieli.