Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

ryska 20:10, 28 lis 2016

Nallar napisał(a)
Dawaj to zdęcie na forum,
To chyba po ogórkach, tak?

Nie mam do niego praw. Ale Ty wykonasz to cudo prawda?
20:15, 28 lis 2016
ryska napisał(a)

Dziękuję i również pozdrawiam.
Pracy z katalogowaniem dużo, ale ja już się przyłapałam na tym, że wykopałam coś, co przekwitło i dziwiłam się co to Taki los spotkał sasanki i krwawniki. Chciałabym uniknąć takich sytuacji a wiosna już tuż tuż
Marcowe kwiatki

żęby pochopnie nie wykopać tego co nie trzeba (byliny głownie ) wkładam znaczniki ...plastikowe noże ...ale można tez patyczki lekarskie kupić (ładniejsze sa) i wtedy jak coś wbite koło kępy to się zastanawiam co to?...bo już kilka bylin wyplewiłam ....a tak to muszę myśleć

katalogowanie to wyzwanie mam spis róż, jeżówek i azalii .......no i cebule tulipanów spisałam te co kupiłam w tym roku.... reszta w planach ...ale 5ciolatka może nie wystarczyć

Nallar 20:18, 28 lis 2016

ryska napisał(a)

Nie mam do niego praw. Ale Ty wykonasz to cudo prawda?

a szkoda
Reniu, mam tyle pomysłów że nie wiem czy dam radę, chyba że kolejny raz przełożę termin zabiegu. Piątego mam zameldować się w szpitalu.
ryska 20:24, 28 lis 2016

eee_taam napisał(a)

żęby pochopnie nie wykopać tego co nie trzeba (byliny głownie ) wkładam znaczniki ...plastikowe noże ...ale można tez patyczki lekarskie kupić (ładniejsze sa) i wtedy jak coś wbite koło kępy to się zastanawiam co to?...bo już kilka bylin wyplewiłam ....a tak to muszę myśleć

katalogowanie to wyzwanie mam spis róż, jeżówek i azalii .......no i cebule tulipanów spisałam te co kupiłam w tym roku.... reszta w planach ...ale 5ciolatka może nie wystarczyć

Dobry pomysł z tymi znacznikami, muszę pomyśleć o czymś takim. Dzięki
Katalogowanie muszę przeprowadzić nawet z powodów estetycznych, bo mam podrukowane maile z zamówieniami i przerzucam to z miejsca w miejsce. Wszędzie mi zawadza. Jednak przydaje się, sięgam po te kartki tym bardziej, ze różne notatki obok umieszczam.
ryska 20:26, 28 lis 2016

Nallar napisał(a)

a szkoda
Reniu, mam tyle pomysłów że nie wiem czy dam radę, chyba że kolejny raz przełożę termin zabiegu. Piątego mam zameldować się w szpitalu.

Zdrowie najważniejsze. Z tym się nie dyskutuje
Nallar 20:29, 28 lis 2016

ryska napisał(a)

Zdrowie najważniejsze. Z tym się nie dyskutuje

I bezpieczeństwo
ryska 20:39, 28 lis 2016

Nallar napisał(a)

I bezpieczeństwo

Nie, żebyś mi się z kotami kojarzyła
Ale teraz będą zdjęcia, które robiła latem moja Julia, mam zezwolenie na publikację. Sama ją namawiałam na ten cykl. Poszło jej świetnie

ryska 20:49, 28 lis 2016

I najpiękniejsze - dla mnie
jankosia 22:02, 28 lis 2016

ryska napisał(a)

Dziś o 16 sypał grad, akurat jechaliśmy autem i było bardzo ślisko.
O 18 już nie było śladu.

Hihi, powiem ci coś Ostatnio mówiłam mężowi że padał u nas grad. On jest pilotem i ma bzika na punkcie pogody Mówi że to nie grad, że nie było takiej możliwości. No cholera jasna chyba byłam wtedy sama i wiem co padało na mnie z nieba. No i wtedy dostałam wykład czym się różni krupa śnieżna od gradu. Wiedziałaś że w ogóle istnieje coś takiego jak krupa śnieżna? Faceci to mają problemy
Katalogowania nie zazdroszczę, ale kciuki trzymam Któryś raz z rzędu zapiszesz tą samą roślinkę bo z patyczka się znowu zmyło to zapamiętasz
jankosia 22:03, 28 lis 2016

P.S. Rudzinka prześliczna Czochrałabym