Zdjęcia kotów niesamowite,świetne żywe kolory i ładne zbliżenia,ma córcia talent Gołębie też świetnie zapozowały.
Jaki masz Reniu obiektyw bo zdjęcia robią wrażenie.
Uśmiałam się z lizania Twego lica przez psinę,wyobraziłam to sobie
Zabawa ze strząsaniem śniegu i jej uwiecznieniem super pomysł,ten pył śniegowy ładnie uchwyciłaś i ile radochy miały dzieci.
U mnie katalogowanie polegało na tym,że mam spisane w rubrykach w zeszycie po kolei krzewy-odmiany,drzewa-odmiany,byliny-odmiany,trawy-odmiany,w którym miejscu rosną i kiedy kupione.Ostatnie lata są dokładniejsze co do kupna bo wcześniej nie zapisywałam kiedy rośliny były kupowane.
Czytam o katalogowaniu roślin....ja dotychczas zdążyłam zrobić tylko porządek a tulipanami, a gdzie reszta?
Muszę się za siebie wziąć
Zdjęcia Córci piękne, rośnie Ci konkurencja w fotografowaniu
Hej Aniu, póki pamiętam, udało Ci się wsadzić cebulki czosnku niedźwiedziego?
Dziękujemy moja stara lustrzanka ma dwa stare obiektywy: 18-55mm i 75-300 mm obydwa Canona.
Zaczęłam już ten katalog w formie slajdów w PowerPoint, póki nie wprowadzę wszystkich danych nie będę drukować. Dużo mam roślin, które jeszcze u mnie nie kwitły a w katalogu będą fotki Ty z tego co piszesz świetnie sobie to zorganizowałaś.
Analizy, planowania to mój konik
Iwonko ja się nie gniewam ja jestem dumna mama
Brzozy mają właściwości lecznicze. Mam nadzieję, że te, choć na fotografii, przyniosą ukojenie i wywołają uśmiech, gdy zajdzie taka potrzeba
Dziękuję - widziałam Twoje bombki urocze i oczywiście pazurki
Aniu Ty masz ilości hurtowe tych tulipanów. Ja w ziemi mam zakopanych łącznie z 1000 cebulek. To 1/100 Twoich? Biorąc pod uwagę, że przybyszowe masz na kosze
Do tego krzyżykowanie najpiękniejsze jakie kiedykolwiek widziałam.
Dziękuję w imieniu Julii