Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

ryska 14:15, 08 sty 2017

Margerytka40 napisał(a)
Czuj się wyściskana

Tak warzyliśmy grochóweczkę.

ryska 14:22, 08 sty 2017

Iwk4 napisał(a)
Detale pięknie wyszły Reniu. Lubię je w twoim wydaniu.

Sama przyroda Iwonko. Tam po prostu jest pięknie o każdej porze roku
Dziękuję i pozdrawiam.

Katkak 14:24, 08 sty 2017

Reniu Twoje foty to prawdziwa uczta dla oczu. Oj chciałabym fototapetę z niektórymi Twoimi widoczkami. Masz wspaniały talent dziewczyno, powinnaś brać udział w konkursach fotograficznych. Potrafisz dostrzec rzeczy piękne i ulotne. A imprezka na takim mroziku - fajna sprawa . Buziole ślę .
ryska 14:54, 08 sty 2017

Katkak napisał(a)
Reniu Twoje foty to prawdziwa uczta dla oczu. Oj chciałabym fototapetę z niektórymi Twoimi widoczkami. Masz wspaniały talent dziewczyno, powinnaś brać udział w konkursach fotograficznych. Potrafisz dostrzec rzeczy piękne i ulotne. A imprezka na takim mroziku - fajna sprawa . Buziole ślę .

Kasia nie żartuj sobie. Też takie fotki robisz.
Imprezka świetna, najgorzej było się ubrać na cebulę, bo trzeba było szybko zwiewać z domu ze względu na dużą różnicę temperatury.
Potem parę godzin na dworze nie straszne i najważniejsze nikt się nie rozchorował
Takie trawki dla Ciebie

gobasia 16:15, 08 sty 2017

piękne zimowe zdjęcia ...te ostatnie z trawkami -bomba
Katkak 16:32, 08 sty 2017

ryska napisał(a)

Kasia nie żartuj sobie. Też takie fotki robisz.
Imprezka świetna, najgorzej było się ubrać na cebulę, bo trzeba było szybko zwiewać z domu ze względu na dużą różnicę temperatury.
Potem parę godzin na dworze nie straszne i najważniejsze nikt się nie rozchorował
Takie trawki dla Ciebie

Reniu nic, a nic nie żartuję, mówię baaardzo poważnie. Powinnaś wziąć udział w konkursach, bo aż grzech takie foty "do szuflady" robić. Zdjęcie trawek zjawiskowe, dzięki .
Gruszka_na_w... 16:56, 08 sty 2017

Piękne okoliczności przyrody pokazujesz. Pozdrawiam!
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
ryska 17:19, 08 sty 2017

Dzięki Dziewczyny, że zaglądacie i że razem podziwiamy przyrodę.
Kasiu to o wiele cenniejsze i ważniejsze dla mnie od konkursów
Wrażliwość tego typu dzielić z Wami
A dziś na tej łące z aparatem czułam się jak dziecko w sklepie z zabawkami/cukierkami. Było tak ślicznie, fotki nie oddają uroku.
Tego jeszcze nie było
Rumianka 18:57, 08 sty 2017

Pomimo zimowej aury zapachniało grochóweczką w Twoim wątku...Zdjęcia superowe jak zawsze...
AgataBC 20:19, 08 sty 2017

Ale czad.. fajnie tak na dworze w mroźny dzień.. podziwiam.. Chciałabym znaleźć chwilę na aparat i zimowe łąki, lasy itd.
No i pomysł z wrzątkiem , my w zeszłym roku strząsaliśmy śnieg z drzew i robiłam zdjęcia takiej mgławicy. To też fajnie wychodziło, ale jeszcze za mało śniegu na to.