Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

ryska 22:41, 27 lut 2017

Napia napisał(a)
Wojsławice naprawdę piękne. Trzeba się tam kiedyś wybrać i może kiedyś zdarzy się okazja

Polecam. Też chciałabym tam jeszcze wrócić

AnnaCh napisał(a)
Renia piękne zdjęcia Byłam w 2015 roku, przypomniałaś mi to piękne miejsce

19 marca łódzka grupa organizuje się w Porcie, pewnie pojadę, jak mi nic nie wypadnie Jakbyś dojechała do PT, to bardzo chętnie Cię zabiorę dalej

Dziękuję Aniu, że o mnie pomyślałaś. Słowa klucz "jak mi nic nie wypadnie" mówią wszystko i o mnie. Jest jeszcze trochę czasu, będziemy w kontakcie

Nallar napisał(a)

Szkoda że nie widzisz jak wygląda mój trawnik i podjazd, że o krecich kopcach na rabatach nie wspomnę. Zadołowane w donicach róże potrafiły wypchnąć. Brak słów.

Kochana Ty miałaś budowę, nie możesz mieć wygłaskanego trawnika.
Kreta nie zazdroszczę. Futrzaste szczęście ich nie odstrasza?

Jana napisał(a)
Fajne inspiracje .... Pięknie to pokazałaś

Dziękuję, bardzo miłe wspomnienia mam z tego miejsca.

ryska 22:57, 27 lut 2017

jolanka napisał(a)
Przychodze z rewizyta. Trochę czasu potrzebuje aby zagościć w Twoim ogrodzie.
Widzę, ze uwielbiasz robić zdjęcia, to tak jak ja. Zaznaczam sobie Twoj watek i pozwolisz, ze będę odwiedzać.

Hejeczka bardzo mi miło, zapraszam.
Mój ogródek jest bardzo mały. Wystarczy obejrzeć wizytówkę i kolaże o te
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4684-podworkowa-rehabilitacja?page=508
i już wszystko wiadomo.
Zdjęcia uwielbiam, dzięki nim poznałam Twój wątek, bo jak nie mam czasu na forum to wpisuję w wyszukiwarkę img -pokaż posty- szukaj i już podziwiam śliczności
Nallar 00:16, 28 lut 2017

ryska napisał(a)

Kochana Ty miałaś budowę, nie możesz mieć wygłaskanego trawnika.
Kreta nie zazdroszczę. Futrzaste szczęście ich nie odstrasza?

Budowę miałam? nadal ja mam, mam wrażenie że ona nigdy się nie skończy.
Pisząc o trawniku miałam na mysli część od strony werandy, a przecież tam nic nie robiliśmy.
Futrzaste szczęście od dłuższego czasu jest mało aktywne, niechętnie wychodzi na spacery, większość czasu przesypia. Od wyjazdu córki dziwnie się zachowuje. Znając swoje zezowate szczęście to zakończy się to wizytą u weta.
laurowisnia 10:07, 28 lut 2017

Posłuchałam się rad dla Jolanki i trochę Cię poznałam, kącik wypoczynkowy rewelacyjny, widać, że kochasz kwiaty i imbryczki.
Pisałaś o kiszonkach, z tym jarmużem warto spróbować. Ja polecam Ci kiszoną czerwoną paprykę z dodatkiem ostrej, nasze odkrycie ostatniej jesieni, pomysł M. dodam. Jest wspaniała jako dodatek do kanapek.
gobasia 10:08, 28 lut 2017

kiedy siejesz pomidory...czy przeoczyłam?
ryska 16:17, 28 lut 2017

Nallar napisał(a)

Budowę miałam? nadal ja mam, mam wrażenie że ona nigdy się nie skończy.
Pisząc o trawniku miałam na mysli część od strony werandy, a przecież tam nic nie robiliśmy.
Futrzaste szczęście od dłuższego czasu jest mało aktywne, niechętnie wychodzi na spacery, większość czasu przesypia. Od wyjazdu córki dziwnie się zachowuje. Znając swoje zezowate szczęście to zakończy się to wizytą u weta.

Wertykulacja potrzebna trawnikowi?
ryska 16:23, 28 lut 2017

laurowisnia napisał(a)
Posłuchałam się rad dla Jolanki i trochę Cię poznałam, kącik wypoczynkowy rewelacyjny, widać, że kochasz kwiaty i imbryczki.
Pisałaś o kiszonkach, z tym jarmużem warto spróbować. Ja polecam Ci kiszoną czerwoną paprykę z dodatkiem ostrej, nasze odkrycie ostatniej jesieni, pomysł M. dodam. Jest wspaniała jako dodatek do kanapek.

Witaj miło, że zajrzałaś
Dziękuję
Uwielbiam paprykę ( i pomidory) i lubię kombinować. Nawet nie mogę sobie wyobrazić smaku kiszonej papryki. Czy robiliście wg jakiejś specjalnej receptury czy tak jak kapustę - tradycyjnie (sól)?
ryska 16:27, 28 lut 2017

gobasia napisał(a)
kiedy siejesz pomidory...czy przeoczyłam?

Hej Basiu, pomidorów jeszcze nie siałam.
W tym roku, podobnie jak w tamtym, posieję w dzień kobiet
Udały mi się dobrze więc trzymam się sprawdzonych terminów.
Za to dziś posiałam papryczki czerwone: słodką i ostrą oraz rukiew wodną
ryska 16:30, 28 lut 2017

ryska ku pamięci
Posiałam dziś papryczki: ostrą i słodką oraz rukiew wodną.
anabuko1 17:25, 28 lut 2017

ryska napisał(a)

Hej Basiu, pomidorów jeszcze nie siałam.
W tym roku, podobnie jak w tamtym, posieję w dzień kobiet
Udały mi się dobrze więc trzymam się sprawdzonych terminów.
Za to dziś posiałam papryczki czerwone: słodką i ostrą oraz rukiew wodną

O dzięki za instrukcję co kiedy siać w tym roku.jeszcze nic nie sialam. Jakoś ciężko mi się zmobilizować; )
Ale wczoraj zamówiłam nasiona Nowych pomidorów i ostrą paprykę. A jeszcze czosnek niedźwiedzi. Ale to już cebulki.A pomidory najlepiej 8 marca, tak ?? Na weekend powinny przyjść.