Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

22:23, 09 mar 2017
Melduję,że moje czosnki niedźwiedzie pokazały kiełki
Nasionka jeszcze śpią,może dadzą radę i pokażą coś zielonego.
Anda 09:16, 10 mar 2017

ryska napisał(a)
Ewuniu nie strasz, nawet teraz jak mam ochotę coś zjeść to łapię za paprykę a jak wiesz ja też już 40+

No niestety Na pelargonie też mam uczulenie. Kiedyś spróbowałam naturalnego syropu dla dzieci na kaszel z wyciągiem z pelargonii (mojej córci) i wylądowałam w szpitalu na kroplówkach. Katastrofa. Ze środkami naturalnymi naprawdę trzeba uważać.
Ja już jak jakaś babcia o chorobach gadam/piszę
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
ryska 19:46, 10 mar 2017

Aniaaa napisał(a)
Melduję,że moje czosnki niedźwiedzie pokazały kiełki
Nasionka jeszcze śpią,może dadzą radę i pokażą coś zielonego.

Podglądałam moje rano i na razie jest 1 sztuka na świecie
ryska 19:51, 10 mar 2017

Anda napisał(a)

No niestety Na pelargonie też mam uczulenie. Kiedyś spróbowałam naturalnego syropu dla dzieci na kaszel z wyciągiem z pelargonii (mojej córci) i wylądowałam w szpitalu na kroplówkach. Katastrofa. Ze środkami naturalnymi naprawdę trzeba uważać.
Ja już jak jakaś babcia o chorobach gadam/piszę

Współczuję, takich niespodzianek. Wiedza babć zawsze mi imponowała.
Weź dziecko garsteczkę tego i tego i ci przejdzie
Ja mam uczulenie na rumianek. Też się pilnuję, głównie z kremami i kosmetykami. Trzeba uważać, masz rację.
Margerytka40 19:59, 10 mar 2017

ryska napisał(a)

Współczuję, takich niespodzianek. Wiedza babć zawsze mi imponowała.
Weź dziecko garsteczkę tego i tego i ci przejdzie
Ja mam uczulenie na rumianek. Też się pilnuję, głównie z kremami i kosmetykami. Trzeba uważać, masz rację.

Rumianek to dla mnie tez masakra. Jak przypomnę sobie jak kiedyś wysmarowałam twarz kremem na bazie z rumianku....
I jeszcze kiedyś kupiłam sobie nieświadomie tabletki do ssania na bolące gardło,one tez z tymiankiem....prawie mnie udusiło.
dominika_ 21:33, 10 mar 2017

Ale natrafiłam na tematy, całe szczęście, że mnie nic nie uczula w takim ostrym stopniu.
Nallar 22:19, 10 mar 2017

Macie może jakiś dobry specyfik w przypadku uczulenia na eMa?
A tak na poważnie to współczuję problemów.
Ivvvona 20:17, 11 mar 2017

Reniu - dziękuję - wiesz za co...
Pomału dochodzę do siebie, jeszcze tylko wyleczę przeziębienie i ruszam w ogród ( o ile pogoda pozwoli). Mam nadzieję wrócić na forum, brakowało mi tego.
ryska 21:31, 11 mar 2017

Asiu w końcu rumianek znajduje się w kremach delikatnych i kojących podrażnienia Też miałam taką przygodę. Raz posmarowałam, dwa miesiące leczyłam podrażnienie całej twarzy.

Dominika nawet nasze karnacje twarzy bardzo się różnią. Ja nawet nie mogę się wystawiać na słońce.

Ewa Przemek teraz na zastrzykach i jakby trochę spokojniejszy
Choć choroby nikomu nie życzę.

Iwonka cieszę się, że jesteś.
Czekam na zdjęcia najpiękniejszego ogrodu w naszym mieście
Nallar 01:02, 12 mar 2017

Byłam przekonana że to ja muszę coś brać na alergię No że ja na to nie wpadłam.
Jakie to zastrzyki? swojemu zapodam dla spokojności.