Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

ryska 16:50, 26 kwi 2017

Tu jeszcze na zdjęciu oprócz szachownicy kostkowatej ukryte są dwie roślinki tulipana acuminata.
Na razie jest zielony ale niebawem przemieni się w ognisty kwiat

Anda 16:59, 26 kwi 2017

Taki zielony też mi się podoba. Wygląda tak hostowo
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
renatamama3 17:06, 26 kwi 2017

Reniu ,fajna konstrukcja ,ciekawe czy zda egzamin ,fajnie by było ,bo miejsca zaoszczędzone ,fajna taka konstrukcja była by np. .na cukinie .
Wydaje mi się ,że maty kokosowe byłyby mocniejsze ,koło mnie są ekrany dźwiękoszczelne i wypełnione są takimi matami ,a po nich pną się bluszcze .pozdrawiam
Margerytka40 17:12, 26 kwi 2017

Pionierska uprawa truskawek Reniu. Ja mam pnące truskawki i problem teraz gdzie je ustawić bo wszędzie za nisko i mój pies pewnie pędy będzie obrywał . Myślimy o jakimś wysokim słupie na nie . Też będę podglądać jak się u Was sprawdza ta konstrukcja.
ryska 19:28, 26 kwi 2017

Anda napisał(a)
Taki zielony też mi się podoba. Wygląda tak hostowo

Smukłej budowy ciała
ryska 19:32, 26 kwi 2017

renatamama3 napisał(a)
Reniu ,fajna konstrukcja ,ciekawe czy zda egzamin ,fajnie by było ,bo miejsca zaoszczędzone ,fajna taka konstrukcja była by np. .na cukinie .
Wydaje mi się ,że maty kokosowe byłyby mocniejsze ,koło mnie są ekrany dźwiękoszczelne i wypełnione są takimi matami ,a po nich pną się bluszcze .pozdrawiam

Cukinie i ogórki miałam w drewnianych skrzyniach, do których napakowałam kompostu. Miały wysokości z 50 cm. Ten słup jest wysoki na 150 cm.
Maty kokosowe rzeczywiście są trwałe, dobry pomysł.
Zobaczymy po paru miesiącach, jak się zniszczy będziemy cerować
Również pozdrawiam
ryska 19:35, 26 kwi 2017

Margerytka40 napisał(a)
Pionierska uprawa truskawek Reniu. Ja mam pnące truskawki i problem teraz gdzie je ustawić bo wszędzie za nisko i mój pies pewnie pędy będzie obrywał . Myślimy o jakimś wysokim słupie na nie . Też będę podglądać jak się u Was sprawdza ta konstrukcja.

Asiu ja pierwotnie chciałam coś takiego
https://pl.pinterest.com/pin/434034482819365970/
potem coś takiego
https://pl.pinterest.com/pin/434034482824530355/
ale Mąż miał inną wizję
Zapraszam do podglądania
Bobo puściły korzonki u Ciebie? U mnie puściły.
Anda 20:10, 26 kwi 2017

ryska napisał(a)

Smukłej budowy ciała

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
ryska 20:40, 26 kwi 2017

Nie wrzucałam jeszcze moich kuchennych upraw parapetowo-podłogowych.
Rukiew wodna, monarda cytrynowa, hyzop, bazylia
Bogdzia 20:43, 26 kwi 2017

Miałam tez te szachownice ale chyba wymarzły , szkoda bo ładne.Ten szczupły tulipanek super fajny.Pozdrówka.