Pani mi kiedyś w sklepie tą rutewkę bardzo zachwalała. Muszę w takim razie speóbować skoro rekomendujesz Reniu. Pogoda była przecież bardxo rutewkowa. Z zalewaniem problemu nie było.
Tak, dziś przesadzałam krwawniki z donicy przy huśtawce do tego placyku ze stipami, orlayami, ostróżeczkami i gaurą. Nosi mnie jak widać.
Podsumuję
Donica przy huśtawce ma 4 metry długości i 1 metr szerokości.
Rosną tam przy ścianie powojniki Krakowiak (5 sztuk), róże Diamond Eyes (5 sztuk), róże Pashmina (5 sztuk), kukliki Coctail Cosmopolitan, liatry kłosowe, trochę tulipanów i molinie variegata.
Wysadziłam krwawniki, bo chcę kukliki w każdym wolnym miejscu w tej donicy
I też mam wątpliwości,ale cóż jak się nie uda i połączenia wyjdą słabo, to znów coś przesadzę.
Póki co i stipy i pozostałe roślinki są bardzo małe i na efekty trzeba czekać.
Palibiny za to piękne
Siej ją Kasiu albo kup sadzonkę, dla sportowców do koktajli rewelacyjna. Choć ten koktajl smakuje jakbyś rzodkiewkę zmiksowała , nie każdy lubi.
Ja wrzucam do jajecznicy, uwielbiam.
O, a ja się zastanawiałam do czego wykorzystujecie tę rukiew
Muszę poszukać i być może nam posmakuje, tak jak to z rukolą się stało. Teraz wysiewam co roku. Uwielbiamy ten orzechowy posmak rukoli
pozdrawiam
Piękne a to maluszki jeszcze. Zapach cudny, choć woń Mayleen roznosi się po okolicy i tłumi inne zapachy. Trzeba nos wsadzić w kwiatki
Co budzi Twoją wątpliwość?