no Marta wreszcie - zupełnie ta nazwa nie pasowała do twojego ogrodu . bywam w nim regularnie , już chyba 100 razy i za nic nie mogę się dopatrzyć gdzie on jest niedokończony. jak jeszcze źródełko wreszcie powstanie to już finał .
może cię trochę do tego zadania zdopingujemy .
Grzesiu - ty dobrze wiesz że dziewczyny z FOINFO . kupują gdzie popadnie . wiem że nawet właśnie w Serbii. ja tylko raz się wychyliłam i kupowała hosty w słowackim Zahradzie . wysyłka 10 euro . teraz się już nie wychylam poza granice
co do clamatisów to bylinowe odpadają , bo wiem że się bardzo panoszą a tam wąski pasek i potrzebne skromne pnącze .
najbardziej to mam obawy czy się nie będą obracać do słońca , jak napisały dziewczyny , ale co tam , to sąsiadka będzie podziwiać i też dobrze . starsza kobieta to się ucieszy . nawet się tak bardzo nie przejmuję tym faktem
hej Lilko.
Dobierając clematisy spójrz jeszcze żeby tolerowały wystawę nie tylko południową i zachodnia, ale tez północna. Sporo jest takich. Te będą mniej światłożądne, więc nie powinny się tak wykrecać do słońca