no to ja takie beczki przeznaczyłam na coś innego , trzymam w nich narzędzia długie . służy taka beczka też jako pojemnik na piasek dla gołębi . już bym chciała je wyrzucić , ale M się sprzeciwia że to nie moralne wyrzucać coś tylko dlatego że jest brzydkie .
a te beczki z tej stronki dość drogie .
Alinko też zamówiła małe co nieco u niego ,bodziszki,hosty ,zawilce ,tojady jestem bardzo ciekawa roślinek.
Ja też zbieram wodę opadową z rynien mam wkopany w ziemię zbiornik 1200 litrów ,na wierzch M wkopał jeden krąg jak do studni i będziemy obkładać albo drewnem albo kamieniem będzie ala studnia.
Alinko tak mi pojechałaś ,że wzięłam się do roboty
Gdzie zamawiać róże ?
hahahahah--- Ewka bo jak się nad robotą za dużo debatuje , to człowiek w końcu zgłupieje jak to ma zrobić ....wiem z autopsji .
róże zamawiaj w ROSAĆWIK . Ja już tylko ich polecam . Kupowałam też u Hoduna w rosarium , ale mam dość dużo strat , a róże słabo się zabierają . od Ćwika zaś kwitną nawet w tym samym roku . oczywiście pisze o sklepach internetowych . aha jeszcze Hodun przysłał mi raz nie to co zamawiałam , tylko coś innego i do dzisiaj nie wiem co to za róża .