Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród u stóp klasztoru

Ogród u stóp klasztoru

ana_art 22:41, 09 mar 2014

Gabriela napisał(a)
Piękna pergola. Na obstalunek była robiona? Bo tak dobrze wygląda, że to chyba nie jest chińszczyzna?
kowalska robota, odpowiem za Alinkę
Sebek 23:39, 09 mar 2014

Piękna ta pergola - ale montowania współczuję....
Tusiala 09:13, 10 mar 2014

Przeczytałam kolejną superową, edukacyjną notke o cięciach
Pergola pięknie będzie wyglądała w Twoim ogrodzie. A co przy niej planujesz posadzić?
ana_art 09:52, 10 mar 2014

Tusiala napisał(a)
Przeczytałam kolejną superową, edukacyjną notke o cięciach
Pergola pięknie będzie wyglądała w Twoim ogrodzie. A co przy niej planujesz posadzić?
pare stron wcześniej Alinka pokazywała różę dla której ta pergola została specjalnie zrobiona bo stara drewniana skończyła swój żywot
Basia_1987 11:26, 10 mar 2014

Alinko ,wpadam się przywitać ale chyba nie nadrobię zaległości ,gdyż dość długo mnie nie było, za to pergola wyśmienita !Świetny zakup.Uwielbiam kowalstwo artystyczne...
Pszczelarnia 12:07, 10 mar 2014

Alino, po każdej zimie przybywa Ci pięknych elementów ogrodowych. Ostatnio były 2 piękne pod róże (te białe róże - jak się one nazywają). A teraz to już brama. Ja się swojej dębowej chyba nie doczekam, choć drzewo już się suszy.
Tusiala 12:23, 10 mar 2014

Dzięki Aneto. Jak się nie jest codziennie na forum to wiele informacji umyka
Kindzia 12:29, 10 mar 2014

Alinko porady muszą być Ile ja się tu już nauczyłam...

I melduję, że powojniki miksturą czosnkowo-fioletową podlane. Nie przecedzałam tego, bez sitka lałam. Mam nadzieję, że mi te nierozgniecione do końca kawałeczki czosnku powojników nie spali...

Nooo...zaszalałaś z tą pergolą Długo wytrzyma teraz.
wiunia 17:44, 10 mar 2014

Alinko czy powojniki powinny już ruszyć? Posadziłam jesienią 4 szt "Jan Paweł II" i ani widu ani słychu są takie jakieś jakby uschnięte, może się nie przyjęły? Albo to kara za to, że usunęłam dwa fioletowe co ładnie kwitły ale mszyca je zaatakowała latem przez sąsiedztwo nasturcji! Ratunku!!!
Kondzio 17:57, 10 mar 2014

wiunia napisał(a)
Alinko czy powojniki powinny już ruszyć? Posadziłam jesienią 4 szt "Jan Paweł II" i ani widu ani słychu są takie jakieś jakby uschnięte, może się nie przyjęły? Albo to kara za to, że usunęłam dwa fioletowe co ładnie kwitły ale mszyca je zaatakowała latem przez sąsiedztwo nasturcji! Ratunku!!!
juz powinny puszczać u mnie puszczają juz ale zobacz przy ziemi umnie jeszcze wypuszczają na odnogach Alinko przepraszam że dałem odpowiedz hi hi hi