Mala_Mi
00:39, 03 wrz 2012

Aniu.. miałam iść spać, ale zajrzałaś do mnie, to i ja od razu przybiegłam...... i doszłam do wniosku, że u Ciebie ogród dużo lepiej sie prezentuje jak pokazujesz całość nasadzeń.. większą grupę.... bo pojedyńcza roślinka każda jest ładna.... a grupa już nie zawsze. U ciebie lubię te całe łany kwatów... 
Werbenka, kosmos.. podaj dalej.. dobry pomysł.... Mi jeden kosmos sam sieskądś wysiał, chyba ptaki przyniosły ziarenko.... jak mi się on podoba... za rok wrzucę go w każdą luke na rabatach...
A webenke mam jedną od Aldonki... moze też sie wysieje.. ale do nasionek jeszcze ma daleką droge.. może jesień bedzie ładna jak rok temu

Werbenka, kosmos.. podaj dalej.. dobry pomysł.... Mi jeden kosmos sam sieskądś wysiał, chyba ptaki przyniosły ziarenko.... jak mi się on podoba... za rok wrzucę go w każdą luke na rabatach...

A webenke mam jedną od Aldonki... moze też sie wysieje.. ale do nasionek jeszcze ma daleką droge.. może jesień bedzie ładna jak rok temu