Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 21:11, 21 wrz 2014

Buk cięty w stożek.

Instagram Ogrodowiska
Ewkakonewka 11:54, 22 wrz 2014

Witam Danusiu Wpadam się pochwalić, że mam już książkę
Normalnie większe emocje niż mecz
p.s. Mam ogromną nadzieję Cię kiedyś spotkać osobiście i wtedy o autograf poproszę
KasiaG 15:34, 22 wrz 2014

Witaj Danusiu.. ja troszkę spóźniona ale dopiero teraz obejrzałam Twoje wystąpienie w TVN, nie jestem zbyt na bieżąco bo też mam troszkę mniej czasu na ogród i podczytywanie forum..
Chciałam Ci serdecznie pogratulować Twojego sukcesu. Twój ogród jest przepiękny, więc nie dziwię się że znalazł się w tej setce najpiękniejszych. My Polacy możemy być z Ciebie dumni. Jestem pełna podziwu dla Twojej pracy, wiedzy i zazdroszczę (pozytywnie oczywiście) tego w jaki sposób potrafisz łączyć swoja pasję z pracą.. ja również dołączam do grona Twoich fanów i życzę jeszcze większych sukcesów
Jak dla wielu tu obecnych forumowiczów, tak i dla mnie jesteś niedoścignionym wzorem.. i cudowne jest to że dzielisz się tym wszystkim tu na forum bo dzięki temu, oglądając zdjęcia z zakątków Twojego ogrodu, mogę choć na chwilę przenieść się w magiczny świat.
Pozdrawiam serdecznie
KasiaG
Donia72 17:49, 22 wrz 2014

Danusiu, wrzuciłam fotkę mojego buczka na wątek o bukach. Nie wiem co mu jest i czy mogłabyś zerknąć swoim fachowym okiem?
Gardenarium 17:53, 22 wrz 2014

Ewciakonewka i Kasia - witajcie w moich progach i zapraszam częściej, ja także postaram się odwiedzić. Chociaż moja rola jest zupełnie inna, powinnam bywać w wątkach tematycznych i udzielać odpowiedzi i porad, no i staram się, na Wasze ogrody mam za mało czasu, zdecydowanie

Instagram Ogrodowiska
Ewkakonewka 18:52, 22 wrz 2014

Danusia ja i bez zapraszania codziennie jestem nałóg taki
Gardenarium 19:19, 22 wrz 2014

To fajnie U mnie też nałóg Nie mogę się oderwać od monitora.

Instagram Ogrodowiska
Iwk4 19:19, 22 wrz 2014

Ja też. Danusiu, gdzie zamówić można twoją książkę, wiesz? (tylko ja słaba w angielskim, ale syna poproszę )
Ps. Wkleiłam inną perspektywę rabaty
Gardenarium 19:21, 22 wrz 2014

Iwonko, to nie moja książka, Emma Reuss napisała o wyjątkowych, wspaniałych ogrodach, topowych projektach na świecie i tam się znalazł mój ogród. Po autorze znajdziesz na angielskim amazonie.uk, najszybciej przychodzi, w dwa dni

Instagram Ogrodowiska
Iwk4 19:23, 22 wrz 2014

Dziękuję Danusiu. Ja wiem, że nie ty autorem jesteś, ale to taka z twoim ogrodem ważniejsza jest.