Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

violka171 22:07, 30 sie 2016

Gardenarium napisał(a)
Przepraszam, że nie odpisuję, ale ten tydzień mam bardzo zajęty, praca, różni lekarze, Jury, wyjazdy...normalnie codziennie coś ważnego, ale mam nadzieję, że wynagrodzą Wam to dwa filmy z naszego ogrodu i domu

Z sesji Doroty Gardias do pisma "Skarb". Gwiazdą filmów jest Dorota Gardias, z ponadprzeciętną urodą Wyjątkowa kobieta, którą miałam szczęście poznać podczas tego długiego dnia.

Mnie się bardzo podobało.
W pierwszym filmie sporo ogrodu i domu, a nawet ja gdzieś na początku mignęłam po prawej stronie ekranu.

https://www.youtube.com/watch?v=fRfJhhoi_4A

a w drugim filmie pojawia się nasza rzeźba Przestawiona pod garaż, ale świetnie wygląda To dla tych, którzy nie widzieli

https://www.youtube.com/watch?v=mWth1fhrGZQ

Jeśli jesteście na FB polubcie post

https://www.facebook.com/ogrodowisko/

cos pięknego,ujecie zapiera dech w piersiach
moze i mi sie poszcześci zawisnąc kiedyś na Twojej scianie
Gardenarium 07:35, 31 sie 2016

Viola, jak najbardziej Tylko przyjedź

Instagram Ogrodowiska
08:40, 31 sie 2016
Właśnie spieszyłam donieść,że rano przy kawce przeglądając Skarba i wywiad
z Dorotą Gardias rozpoznałam Twój Ogród;topiarki,stonowana zieleń,zielony klon palmowy,różowe jeżówki,konwaliki i różanecznik nad "żródełkiem" a nawet nawierzchnia spowodowały,że w głowie zaświtała mi myśl"To chyba ogród Danusi,muszę ją czym prędzej zapytać".
Czym prędzej więc dopadłam kompa ,żeby upewnić sie czy aby na pewno jestem tak spostrzegawcza jak myślałam a tu proszę,całe Ogrodowisko o tym trąbi

Piekna sesja gratulacje
abiko 10:00, 31 sie 2016

Dorota jest niesamowicie piękną kobietą, chyba faktycznie nie mogli wybrać lepszego ogrodu do takiej kobiecej sesji..
Gratuluję Danusiu.
LyraBea 10:11, 31 sie 2016

Gardenarium napisał(a)
Przepraszam, że nie odpisuję, ale ten tydzień mam bardzo zajęty, praca, różni lekarze, Jury, wyjazdy...normalnie codziennie coś ważnego, ale mam nadzieję, że wynagrodzą Wam to dwa filmy z naszego ogrodu i domu

Z sesji Doroty Gardias do pisma "Skarb". Gwiazdą filmów jest Dorota Gardias, z ponadprzeciętną urodą Wyjątkowa kobieta, którą miałam szczęście poznać podczas tego długiego dnia.

Mnie się bardzo podobało.
W pierwszym filmie sporo ogrodu i domu, a nawet ja gdzieś na początku mignęłam po prawej stronie ekranu.

https://www.youtube.com/watch?v=fRfJhhoi_4A

a w drugim filmie pojawia się nasza rzeźba Przestawiona pod garaż, ale świetnie wygląda To dla tych, którzy nie widzieli

https://www.youtube.com/watch?v=mWth1fhrGZQ

Jeśli jesteście na FB polubcie post

https://www.facebook.com/ogrodowisko/

Polubiamy, polubiamy. Może i ładna ta cała pani, ale kurcze, jak ona mi przeszkadza na tych filmikach! Pałęta się, w kadr wchodzi, widok zasłania. A mnie głównie i wyłącznie kadry ogrodu Twojego interesowały. Odruchowo głowę przechylałam chcąc zajrzeć za modelkę, żeby jak najwięcej ogrodu zobaczyć. No i przyjemnie było "zagościć" na chwilkę w Twoich wnętrzach. Poproszę o więcej filmów z Twojego ogrodu. Tak bym chciała móc choć w ten sposób przejść się o jego zakamarkach...
Pozdrawiam
ana_art 10:16, 31 sie 2016

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa taka rzeźba chodzi za mną od roku....
10:16, 31 sie 2016
LyraBea napisał(a)

Polubiamy, polubiamy. Może i ładna ta cała pani, ale kurcze, jak ona mi przeszkadza na tych filmikach! Pałęta się, w kadr wchodzi, widok zasłania. A mnie głównie i wyłącznie kadry ogrodu Twojego interesowały. Odruchowo głowę przechylałam chcąc zajrzeć za modelkę, żeby jak najwięcej ogrodu zobaczyć. No i przyjemnie było "zagościć" na chwilkę w Twoich wnętrzach. Poproszę o więcej filmów z Twojego ogrodu. Tak bym chciała móc choć w ten sposób przejść się o jego zakamarkach...
Pozdrawiam

Ale to akurat miał być wywiad o tej pani a wspaniały ogród miał być jedynie tłem
Mysle,że pani Dorocie mogłoby być przykro gdyby usłyszała/zobaczyła,że "pałętała się,w kadr wchodziła,widok zasłaniała"
To akurat ona grała tu główną role a Ogród Danusi był "scenografią" i "planem"
Nie zawsze jest się aktorem pierwszego planu, ważna jest też "gra zespołowa"
LyraBea 10:34, 31 sie 2016

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)

Ale to akurat miał być wywiad o tej pani a wspaniały ogród miał być jedynie tłem
Mysle,że pani Dorocie mogłoby być przykro gdyby usłyszała/zobaczyła,że "pałętała się,w kadr wchodziła,widok zasłaniała"
To akurat ona grała tu główną role a Ogród Danusi był "scenografią" i "planem"
Nie zawsze jest się aktorem pierwszego planu, ważna jest też "gra zespołowa"
Doskonale wiem, co miało miejsce w ogrodzie Danusi. Twój komentarz na moje słowa, wybacz mi śmiałość, nie wiem czemu miał służyć? Myślę, że pani Dorota miałaby gdzieś moje słowa Jedyna pociecha z niej, że dzięki udzielanemu przez nią wywiadowi miałam przyjemność "pobyć" w ogrodzie Danusi.
Kilka lat temu udzielając wywiadu z wielkim przekonaniu namawiała na zakup sztucznych choinek, by wspomóc ekologię. To może nie na temat. Tak mi się przypomniało...
Przepraszam Danusiu, że moje słowa na Twoim wątku kogoś uraziły. Nie było to moim zamiarem.
boguslaw_r_ 12:02, 31 sie 2016

Gratuluję, pęknie wyglądacie obie,
Katkak 12:10, 31 sie 2016

ana_art napisał(a)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa taka rzeźba chodzi za mną od roku....

A u mnie na klamotach podobną po 85zł widziałam.