Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

gierczusia 08:39, 27 sie 2016

Gardenarium napisała
kastra budowlana może być, ale musi być czarna, biała odpada.

Ale można wysypać czarny żwirem ,żeby nie było widać brudu i glonów

Bardzo dziękuję za pomoc i wsparcie i za ogląd sprawy o kastrze nie pomyślałam..zupełnie badam teraz kwestię kastr i zbiorników z nierdzewki...
Jeszcze raz wielkie dzięki
Ps.wiersz Kasi Łatki cudnie pasuje do kontekstu i zdjątka serducho mi mocniej zabiło
chojna 09:00, 27 sie 2016

A mi się łezka zakręciła.

Słoneczne uściski zostawiam z ogrodu wakacyjnego w Borach Tucholskich
kasiek 12:57, 27 sie 2016

Nie wiem, jak to ująć, jeszcze jestem po wielkim wrażeniem Waszej wizyty - Danusiu - jesteś wielka, i duchem i sercem! Było mi nie tylko bardzo miło - poczułam się wyróżniona Twoją wizytą. Masz niesamowity charakter, kobiety silnej ale i wrażliwej, aż żałuje że tak krótko zabawiliście, ale rozumiem powody
Dziękuję także za możliwość poznania Twojego syna - świetny chłopak, było mi bardzo miło, ba cudownie było Was gościć, dostałam skrzydeł jak mało kto i... jestem po prostu szczęśliwa...
Dziękuje raz jeszcze, nie tylko za spotkanie, za Ogrodowisko, możliwość spotykania się, dzielenia pasjami, poczucia więzi z innymi ogrodnikami..
Na pamiątkę..
kasiek 12:57, 27 sie 2016

Grześ karmił ryby..

A Danusia robiła a kuku
kasiek 12:58, 27 sie 2016

By być we troje - foto robiliśmy przy lustrach

Cóż mam powiedzieć dziękuję? To na pewno, ale nie tylko - zapraszam - zawsze i o każdej porze - jesteś jak elektrownia atomowa - niespożyta energia która daje siłe, życzę by wszyscy mogli poznać Cię osobiście
Kondzio 20:36, 27 sie 2016

Danusiu,

Bardzo dziękujemy za Wasze dzisiejsze odwiedziny. Było ciepło, przyjacielsko, ogrodowo, po prostu cudownie. Wspaniale było Cię znowu gościć w naszym ogrodzie i swobodnie porozmawiać o naszych wspólnych pasjach i doświadczeniach.

Zapraszamy ponownie. Wiesz, że drzwi masz zawsze otwarte!
20:53, 27 sie 2016
ooo ale fajna wycieczka Polska Południowa jest atrakcyjna

na fotki wyjazdowe czekam ( pewnie nie tylko ja )
violka171 21:47, 27 sie 2016

Super fotki i widze wspaniale spotkanie ☺☺☺☺
Pozdrawiam serdecznie ☺☺☺☺
Sebek 23:28, 27 sie 2016

Cześć podróżniku
Akacja 17:01, 28 sie 2016

Danusiu zapraszam cię do zobaczenia mojego wątku . Prosze cię także o radę jak upiększyć moj przedgrodek ,co w nim pozmieniać . Nie chce ruszać magnolii i świerku .czekam na twoje propozycje . Oczywiście wszystkie zrębki w moim ogrodzie wyrzucam i w ich miejsce daje korę .Pozdrawiam .