Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Sebek 21:37, 14 wrz 2016

Jak dobrze, że złożyłem wniosek - cudowny ogród znow stworzyłas A bukszpanowy w świetnej kondycji Jak zawsze
ren133 21:41, 14 wrz 2016

Gardenarium napisał(a)

Danusiu
Bardzo pięknie rozplanowana linia rabat
Marta 21:46, 14 wrz 2016

Cudnie u Ciebie, można podziwiać bez końca. Nowy ogród też fajny
ren133 21:50, 14 wrz 2016

Noo a Twój ogród to oczywiście bajka
violka171 21:55, 14 wrz 2016

Sebek napisał(a)
Jak dobrze, że złożyłem wniosek - cudowny ogród znow stworzyłas A bukszpanowy w świetnej kondycji Jak zawsze

Bardzo dobrze że złożyłeś wniosek!!!!!
Tyle radości dla oczu i duszy
dziekuje Sebek
Gardenarium 22:18, 14 wrz 2016

iwonadm napisał(a)
Jak zwykle o nie miałam z zachwytu patrząc na to piękno Danusiu co jest obok wiązu Camperdowni szukam inspiracji

Miskant 'Morning Light', berberysy jeden bordowy, cienkie listki, drugi Harlequin, jałowce chińskie 'Spartan' i 'Blaauw', trzmielina fortunego 'Emerald'n Gold, jałowiec 'Plumosa Aurea', rozplenica 'Moudry', cisy 'Fastigiata Aurea'.

Instagram Ogrodowiska
Ewkakonewka 22:19, 14 wrz 2016

Ogród Twój nieustająco mnie zachwyca.
Pozdrawiam serdecznie
Borbetka 09:04, 15 wrz 2016

Fajnie, że pokazałaś kolejne dzieło ogrodowe. Wyszło pięknie.
Oglądam zawilce, które wśród cisów i bukszpanów wyglądają nieziemsko. Kupiłam białe, ale nie wiem czy zimę przetrwają. Te różowe też są świetne. Teraz nie wiem czy zrobiłam dobrze, bo Pan w szkółce mówił, że różowe, nieodmianowe to pewniaki. Te pierwsze, niekoniecznie.
Pszczelarnia 10:18, 15 wrz 2016

Danusiu, kolejne Twoje dzieło piękne. A nie był to łatwy ogród, ze względu na bryłę domu, układ ścieżek i staw, i wielość iglastych: a linie rabat cudnie skomponowane, lekkość i formalność i mistrzostwo wykonania. Klasa!

Ten Twój żwir grafitowy to granit czy bazalt? Jak on się nazywa?

AgnieszkaW 11:04, 15 wrz 2016

Danusiu, piękna realizacja, godząca jak mówisz "chciejstwa" gospodarzy i Twoją mega umiejętność kompozycji oraz perfekcję wykonania. Prosimy o częstsze, choćby migawki z realizacji ogrodów. Natomiast Twój ogród jest...tu mi brakło słów, coby odzwierciedlić mój zachwyt

Ps
Danusiu, czy bukszpanowe kule zostawiasz na zimę w donicach? Jakoś je zabezpieczasz, czy co roku trzeba kupować nowe? Myślałam jeszcze o zadołowaniu doniczki z bukszpanem w ziemi, czy to dobry pomysł?