Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Karabela 23:44, 02 sty 2017

Zdjęcia zdjęcia zdjęcia piękny ogród w bieli i super energetyczne obrazy do inspiracji. .. wszystkiego dobrego w Nowym Roku Danusiu
Madzenka 06:31, 03 sty 2017

U nas chyba wyjątkowo wiecej śniegu
margaretka3 08:30, 03 sty 2017

Danusiu, melduję, że Kraków i okolice otulone śnieżną bielą w większej ilości.
Twój ogród mimo przyprószenia nadal wygląda jak nie z naszego klimatu Jedynie brak liści na liściastych mówi, że to czas spoczynku.
A energetyczne kolory wspaniałe. Ja też dobrze wróżę pomarańczowi z fioletem i granatem, bo właśnie na takie kolory będę wymieniać rośliny na ognistej.
08:40, 03 sty 2017
u mnie dużo więcej śniegu ...letnie foty super...rozgrzewające można powiedzieć ....ale jak dla mnie to aktualnie chce śnieg.....zimo trwaj! ...do końca lutego
GorAna 17:54, 03 sty 2017

Przypudrowany ogród piękny, ale też wielobarwne kompozycje kwiatowe zachwycają oko
Pozdrawiam noworocznie, życząc samych sukcesów
Gardenarium 18:16, 03 sty 2017

U nas obecnie wali śnieg. To dobrze ponieważ:

- po świętach MPO mi zagrabiło rabatę z wszystkiego, wydziabując cebulki, wyrywając astilbe itd...najechałam akurat, gdy ściółka z rabat była w sterty ponagrabiana, a wszystkie młodziutkie kiełki i cebulki wschodzące odkryte...po prostu zgroza

No to co zrobiłam? Kazałam wszystko nagrabić z powrotem... ale i tak okrycie się naruszyło. No io co na to powiecie?

Jak cały sezon zywego ducha nie było, to teraz taka niedźwiedzia przysługa, szkodliwa.

Instagram Ogrodowiska
GorAna 18:23, 03 sty 2017

Gardenarium napisał(a)
U nas obecnie wali śnieg. To dobrze ponieważ:

- po świętach MPO mi zagrabiło rabatę z wszystkiego, wydziabując cebulki, wyrywając astilbe itd...najechałam akurat, gdy ściółka z rabat była w sterty ponagrabiana, a wszystkie młodziutkie kiełki i cebulki wschodzące odkryte...po prostu zgroza

No to co zrobiłam? Kazałam wszystko nagrabić z powrotem... ale i tak okrycie się naruszyło. No i co na to powiecie?

Jak cały sezon żywego ducha nie było, to teraz taka niedźwiedzia przysługa, szkodliwa.

Czasami, niektórzy, przy mechanice, wykonywania czynności, posuwisto-zwrotnej....wyłączają palenie na wszystkie świece

Serdecznie współczuję.
Gardenarium 18:40, 03 sty 2017

A, i jeszcze najważniejsze, ponieważ mieliśmy czelność protestować, to się obrazili i nas zostawili z całym błotem po kolana na święta. Droga nie skończona, inwestycja przerwana a my z naszym odcinkiem pozostaliśmy w rozkopach. Nie wiadomo do kiedy.

Instagram Ogrodowiska
Flower1 19:45, 03 sty 2017

Gardenarium napisał(a)

Co za widoki w Nowym Roku! Wszystkiego dobrego i dużo zdrowia Danusiu!
inka74 20:14, 03 sty 2017

Wszystkiego dobrego Danusiu w Nowym Roku! Ogród pięknie przypudrowany śniegiem, u mnie też sypie i strasznie ślisko. Z tymi służbami miejskimi to już tak jest, jak są potrzebni to ich nigdy nie ma lub dodzwonić się nie można.

Piękne kompozycje wstawiłaś. Cudna ta z makami. Klasyczne połączenia z ogrodu u mojej babci znów na czasie. Kwiaty te same tylko kolory inne i dodatki.