Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Basilikum 14:35, 09 lut 2017

Danusiu mam nadzieje, ze Ty juz zdrowa
Gardenarium 18:24, 09 lut 2017

Gabriela napisał(a)
Metalowe, stylowe mebelki bywają na wiosnę w TK Maxx. Ja nabyłam w zeszłym roku okrągły stół i cztery krzesła w angielskiej mięcie za 700 zł. Wybierając trzeba zwracać uwagę na tę solidność, z tych lżejszych szybko odłazi farba jak stoją na dworze, (koleżanka tak miała), bo proszkowo to one nie są malowane.
Takie białe koronkowe w starym stylu, malowane proszkowo, są u nas do kupienia za ok. 2000 zł za komplet. Kiedyś te stare też były nowe.

Może trafię. Modne są odrapane więc nawet może swoich nie będę specjalnie malowac.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 18:28, 09 lut 2017

Zdrowa to ja nie jestem jeszcze

Instagram Ogrodowiska
violka171 09:01, 10 lut 2017

Jutro wyzdrowiejesz Danusiu
czekam z niecierpliwością na dobre wieści
Mixtoorka 09:04, 10 lut 2017

Gardenarium napisał(a)

Ale po piesia jedziecie? Myślę ciepło o Was, powodzenia i zdrówka dużo, dużo dużo!

Danusiu, a jak sprawy w Bydgoszczy? Wszystko na dobrej drodze?

09:50, 10 lut 2017
Gardenarium napisał(a)

Danusiu, najgorsze to praca w takim czasie, musisz odpoczywać, jak najmniej fizycznie, jeśli za szybko zrezygnujesz z kuracji, to choroba powróci ze zdwojoną siłą. Oszczędzaj się kochana.
Gardenarium 12:29, 10 lut 2017

Po piesię tak - nic się nie zmieniło. Mam obróżkę, smycz, dwa legowiska, torbę do przewozu na kolanach zabawki mam do domu kupione, żeby rzucać. Sweterek po Kropce uprałam, bo nie wiem czy coś by pasowało bez mierzenia.

Wczoraj byłam w sklepie wiadomym i gapiłam się z godzinę, jak sroka w gnat na te zabawki i ubranka

W Bydgoszczy zamówiona wizyta chyba na 23 lutego, więc ok, co dalej się zobaczy
Wielu ludzi się zaangażowało za co dziękuję w imieniu Rodziny.

Mam zatoki po tym przeziębieniu zaatakowane, co radzicie?

Instagram Ogrodowiska
12:57, 10 lut 2017
Płukać fixsin! i inhalacje z soli
12:59, 10 lut 2017
Przy bólu głowy, bo od zatok może boleć: ibuprom zatoki, mój eM miał polipy w zatokach od kataru i to mu pomaga. Przyjemne to płukanie nie jest, ale oczyści, jeśli nie to laryngolog.
13:00, 10 lut 2017
Co do pieska, będzie szczęśliwy, że będzie miał tak troskliwą właścicielkę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies