Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

sylwia_slomc... 21:01, 20 kwi 2017

Ale się cieszę
asiak 21:04, 20 kwi 2017

Danusiu, a jak Kreseczka się ma?
Gardenarium 00:52, 21 kwi 2017

anna_pisalska napisał(a)
Super, że wróciłaś DanusiuChociaż mało mnie na forum, Twój wątek śledzę regularnie, a artykuły to już obowiązkowo Mam pytanie o ścianę wodną ze stali nierdzewnej. Czy taka wysoka na 180 cm będzie stabilną konstrukcją? Czy silne wiatry jej nie przewrócą? Czy łatwo ją samodzielnie zainstalować? Będę wdzięczna za odpowiedź

Ja mam chyba taką wysoką, ona w zasadzie jest lekka, a wypełniona wodą dostaje obciążenie i nic jej nie przewróci.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 00:54, 21 kwi 2017

asiak napisał(a)
Danusiu, a jak Kreseczka się ma?

Sprawy jelitowo-żółądkowe się ustabilizowały, wykluczyliśmy tasiemce i inne robactwo poprzez badania mikroskopowe. Jest tak żywa, radosna i ciągle "uśmiechnięta" - jak iskra.

Ale ma wadę genet. (chorobę?) - wylatują jej nóżki z tyłu ze stawu (zwichnięcie rzepki??). I się nastawiają i od nowa...Na razie proponują operację na kolejne nóżki, ale my na razie czytamy o tym czy to się może udać. Prawdopodobnie dlatego została porzucona. Że kulała. Pójdzie na prześwietlenie i lekarze zdecydują co jest i jak leczyć.

A tak poza tym, świetnie, radosna i wdzięczna. Kocha bardziej Witka, nie mnie. Ale na mnie leży jak oglądam tv

Instagram Ogrodowiska
Kondzio 12:14, 21 kwi 2017

Cieszę się że jesteś buziam was bardzo bardzo
eda 12:20, 21 kwi 2017

oj czytam o pieseczku to przykre jeju oj widzisz Danusiu jak dobrze że jest u Ciebie na pewno znajdziecie dobre rozwiązanie i super że radosna czuje że jest w dobrych rękach jak kładzie się na kolana to czuje spokój i to jest najważniejsze buziaki miłego dzionka paa
asiak 12:38, 21 kwi 2017

Gardenarium napisał(a)

Sprawy jelitowo-żółądkowe się ustabilizowały, wykluczyliśmy tasiemce i inne robactwo poprzez badania mikroskopowe. Jest tak żywa, radosna i ciągle "uśmiechnięta" - jak iskra.

Ale ma wadę genet. (chorobę?) - wylatują jej nóżki z tyłu ze stawu (zwichnięcie rzepki??). I się nastawiają i od nowa...Na razie proponują operację na kolejne nóżki, ale my na razie czytamy o tym czy to się może udać. Prawdopodobnie dlatego została porzucona. Że kulała. Pójdzie na prześwietlenie i lekarze zdecydują co jest i jak leczyć.

A tak poza tym, świetnie, radosna i wdzięczna. Kocha bardziej Witka, nie mnie. Ale na mnie leży jak oglądam tv

Mam nadzieję, że nóżki ją nie bolą, skoro jest żywa i "uśmiechnięta"
Lekarz z pewnością znajdzie dobre rozwiązanie. Wygłaskaj ją Danusiu ode mnie
anna_pisalska 18:49, 21 kwi 2017

Dziękuję bardzoA co do pieska, to wybrała sobie przewodnika stada, ale czy kocha go bardziej? Nie byłabym taka pewna Wierzę, że lekarze znajdą sposób na to, by zapewnić małej lepszy komfort życia
Gardenarium 20:12, 22 kwi 2017

Aniu, fakt, to przewodnik stada, pierwszy ją wziął na ręce w schronisku. Słucha się jak nie wiem co, a mnie - niekoniecznie

Odnośnie nóżek - Już rozmawiałam z lekarzem i umawia spotkanie z bardzo dobrym chirurgiem "twardym" - mam nadzieję na dobre zakończenie. W każdym razie ja zrobię wszystko, co w mojej mocy. Reszta zależy od Kreski.

Nie boli to jej, bo leci jak perszing.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 20:13, 22 kwi 2017

Dzisiaj klepnęłam w kolana siedząc przed kompem i Kreska wskoczyła na kolana przy biurku moim Patrzy w monitor. Mówię: "piszę o tobie, zobacz"

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies