Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

babka 09:22, 23 kwi 2017

Podczytuję o Kresce - będzie dobrze ! Najważniejsze, że jest pełna wigoru, szybko wróci do formy
Gardenarium 09:41, 23 kwi 2017

Kondzio napisał(a)
Cieszę się że jesteś buziam was bardzo bardzo

Ja też Was buziam

Instagram Ogrodowiska
AnetaBer 14:27, 23 kwi 2017

Gardenarium napisał(a)

Od trzech dni przeglądam forum. Ogród jak marzenie, chyba bym z niego nie wyszła.
Bardzo podoba mi się ta donica na ostatnich dwóch zdjęciach. Można wiedzieć co jest w niej posadzone? Dziękuję, pozdrawiam i gratuluję
adkawi 17:32, 23 kwi 2017

Danusiu zakupiłam biała hortensje ogrodowa,chce ja wsadzić w donicę ,czym można obsadzić jej brzegi żeby fajnie się komponowało,co polecasz? .Gdzieś u Ciebie widziałam takie połączenie..AAAj znalazłam już Twój odpowiedni wątek o hortensjach w donicy.Przenoszę się tam ,a tym czasem pozdrawiam Cie serdecznie i trzymam kciuki za kreseczkę .
Justyna 18:17, 23 kwi 2017

Pięknie obsadziłaś donice, bardzo podoba mi się dobór gatunków
Joanka 19:54, 23 kwi 2017

Danuś, każdą wizytę na Ogrodowisku zaczynałam od Twojego ogrodu.
O mało zawału nie dostałam, teraz odetchnęłam z wielką ulgą

To, że się nie odzywam, nie znaczy że o Was zapomniałam!

Śledziłam historię Kreski z łezką w oku. Też straciliśmy naszego Edusia, i niedługo po tym okazało się że jest jeden piesek, który znudził się swoim właścicielom Pojechaliśmy go zobaczyć, Sławek nie za bardzo chciał, ale jak go zobaczyliśmy... normalnie Edek do nas wrócił... I kocha działkę tak samo jak my

Tu pomaga przy wsadzaniu żurawek

Za kilka dni spełniam swoje marzenie... Keukenhof. Gdyby nie Ogrodowisko, to pewnie nie usłyszałabym o takim miejscu...

Dziękuję Ci za wszystko, za poszerzanie horyzontów, za przyjaźnie tu zawarte i trwające do tej pory, za możliwość zobaczenia niesamowitych ogrodów (Bogdzia) i poznanie wspaniałych ludzi...

Mam nadzieję, że zobaczymy się w czerwcu w Pęchcinie <3
Tęsknię...
anna_pisalska 21:08, 23 kwi 2017

Gardenarium napisał(a)
Aniu, fakt, to przewodnik stada, pierwszy ją wziął na ręce w schronisku. Słucha się jak nie wiem co, a mnie - niekoniecznie

Odnośnie nóżek - Już rozmawiałam z lekarzem i umawia spotkanie z bardzo dobrym chirurgiem "twardym" - mam nadzieję na dobre zakończenie. W każdym razie ja zrobię wszystko, co w mojej mocy. Reszta zależy od Kreski.

Nie boli to jej, bo leci jak perszing.

Najważniejsze, że nie odczuwa bólu. Fakt, że ktoś ją porzucił i że z takiego powodu, wywołuje u mnie uczucie obrzydzenia do tego ktosia. Myślę jednak, że tak jak dobro wraca do człowieka, zło podobnie. Tego się trzymam. Co roku obserwujemy, jak przybywa nam nagle psów na wsi w okresie wakacyjnym. Piękne, zadbane (domowe), ze złamanym sercem. To plaga.
Nasz pies również wybrał męża na przewodnika stada, ale to do mnie się przytula
Gardenarium 21:46, 23 kwi 2017

Kreska na wywczasach czyli po raz pierwszy w plenerze - pojechaliśmy na wycieczkę samochodem. Przy ognisku piekliśmy kiełbaski, a Kreska miała zaciszne miejsce w łóżeczku.

Instagram Ogrodowiska
anna_pisalska 21:50, 23 kwi 2017

Czy ona ma niebieskie oczy?
Gardenarium 21:51, 23 kwi 2017

Joanka napisał(a)

Za kilka dni spełniam swoje marzenie... Keukenhof. Gdyby nie Ogrodowisko, to pewnie nie usłyszałabym o takim miejscu...

Dziękuję Ci za wszystko, za poszerzanie horyzontów, za przyjaźnie tu zawarte i trwające do tej pory, za możliwość zobaczenia niesamowitych ogrodów (Bogdzia) i poznanie wspaniałych ludzi...

Mam nadzieję, że zobaczymy się w czerwcu w Pęchcinie <3
Tęsknię...

Trzymam za słowo, w czerwcu w Pęchcinie
Keukenhof opisałam na O. ale byłam tam bardzo dawno chyba w 2006 roku

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies