Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 10:47, 04 kwi 2018

Udało się dziś zrobić zdjęcia, choć trochę.
Bukszpany po zeszłym mokrym roku, wyliniałe. Czy zmarzły okaże się za chwilę, jak puszczą albo nie puszczą młodych przyrostów. To wtedy będzie wymiana.

Instagram Ogrodowiska
sylwia_slomc... 11:27, 04 kwi 2018

Danusiu masz może jakiś patent jak odmulić malutki zbiornik wodny, bez specjalistycznego sprzętu i całkowitego restartu? w bali wodę zmieniłam jesienią, kasta też jest w porządku, ale to mini oczko z akrylu ciut zamulone mimo sprzątnięcia roślin jesienią. Nie dużo, ale nim rośliny ruszą mogą ruszyć glony, a tego bym nie chciała.
12:29, 04 kwi 2018
Super że sezon ruszył ...wszyscy na to czekali z wytęsknieniem ...pozdrawiam wiosennie))
Milka 13:42, 04 kwi 2018

Cudne bukiety
No i sezon odpalony, praca aż furczy
Niesamowicie rodek nad stawem urósł, gigant. Kolorowe kwiecie oczy cieszy A czy mi się mąci w oczach, czy niektóre bukszpany miały fryzjera??
Gardenarium 15:29, 04 kwi 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Danusiu masz może jakiś patent jak odmulić malutki zbiornik wodny, bez specjalistycznego sprzętu i całkowitego restartu? w balii wodę zmieniłam jesienią, kasta też jest w porządku, ale to mini oczko z akrylu ciut zamulone mimo sprzątnięcia roślin jesienią. Nie dużo, ale nim rośliny ruszą mogą ruszyć glony, a tego bym nie chciała.

Nie mam patentu, bo ja mam sprzęt do odmulania, czyli odkurzacz wodny

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 15:30, 04 kwi 2018

Milka napisał(a)
Cudne bukiety
No i sezon odpalony, praca aż furczy
Niesamowicie rodek nad stawem urósł, gigant. Kolorowe kwiecie oczy cieszy A czy mi się mąci w oczach, czy niektóre bukszpany miały fryzjera??

Tylko te w donicach na tarasie przycięte, kaczory przycięte, ale ich na zdjęciu nie ma chyba. Pozostałe nie były u fryzjera, za to u mnie był fryzjer w domu i włosy mam podcięte nieco

Instagram Ogrodowiska
Lucy 15:42, 04 kwi 2018

Dzien dobry, pozdrawiam słonecznie!

Najlepsze życzenia urodzinowe

U mnie tez już porządki w toku.

Pozdrawiam Danusię, ekipę i oczywiście wszystkich "czytaczy"!

Lucy
Gardenarium 16:54, 04 kwi 2018

Mam ładny trawnik, nareszcie. Mam też czyste meble, można usiąść. Zapraszam na wirtualną kawkę.

Instagram Ogrodowiska
Piters 17:15, 04 kwi 2018

Dzień dobry!

Ja właśnie piję kawkę. Chciałbym złożyć Pani spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe. Zdrowia, szczęścia, pomyślności i cudownego sezonu ogrodniczego 2018! Wszystkiego najlepszego!

Pozdrawiam serdecznie!

sylwia_slomc... 17:16, 04 kwi 2018

Gardenarium napisał(a)

Nie mam patentu, bo ja mam sprzęt do odmulania, czyli odkurzacz wodny

Spróbuję sobie gęstym sitkiem poradzić odkurzaczem przy takim zbiorniku nie byłoby co robić