Witam Danusiu, Pięknie to ujęłaś. Ja akurat z tych mało piszących.
Dopiero teraz - ogromnie gratuluję tego wyróżnienia i nowego wątku. Twój przepiękny ogród po stokroć zasługuje na takie uznanie. A oglądać zdjęcia z jego detalami to dla mnie chwila wytchnienia, relaksu. Dziękuję za to.
Właśnie przeczytałam na portalu gazeta, że ogród Danusi został zaliczony w poczet stu najpiękniejszych ogrodów świata. No jestem w szoku i chylę czoła. Nie... w szoku to chyba złe słowo. Tego nalezało się spodziewać Gratuluję
Też jestem po lekturze gazety.
Bardzo miło znać osobiście, widzieć na własne oczy i przekonywać sie systematycznie, że warto w życiu robić COŚ.
Pozdrawiam Danusiu.
Nasyciłam oczy pieknymi zdjęciami z pieknego ogrodu.
Danusiu w sobotę przy cięciu moich bukszpanów zastanawiałam się jak radykalnie tniesz swoje topiary. Czy pozwalasz im dalej przyrstać czy tniesz ostro, gdyż osiągnęły już swoją docelową wielkość? Mój ogród przyrasta w zastraszajacym tempie. Aż strach się bać jakie będą bukszpany za kilka lat...
Iwcia, Haika, dziękuję, ja o tym wiem od grudnia, a trąbimy na Ogrodowisku od początku mojego III wątku Szkoda, że nie dowiadujecie się o tym ode mnie, z mojego wątku, tylko z innego całkiem portalu Znaczy nie czyta się Ogrodowiska