Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 20:20, 15 wrz 2014

EwaG napisał(a)

A w jakim wydawnictwie (sądząc po ilości wpisów na pierwszej stronie)?

W Anglii inne wydawnictwo a w USA inne wydawnictwo. Nie wiem jakie, poszukam.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 20:21, 15 wrz 2014

Malgosik napisał(a)
Danusiu masz dostęp do zimozielonego ogrodu?
Fajnie by było zobaczyć jak rośnie.
A może Mateusz gdzieś pokazuję?
Widziałam że brał udział w konkursie donicowym...

I jeszcze mam pytanie, bo miałaś kiedyś wrzośce Golden Starlet.
Byłaś z nich zadowolona?

Mam dostęp, mamy nawet dosadzać różne smaczki i kolorki, ale na razie kompletują właściciele ustalone rośliny, kiedyś, kiedyś pewnie dojdzie do dosadzania.

Mateusz nigdzie nie zamieszcza, uczy się chłopak w nowej szkole Nie ma czasu na takie rzeczy, jest ambitny

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 20:41, 15 wrz 2014

Dzisiaj miałam pracowity dzień, podrasowałam trochę i ogarnęłam swój ogród, no przecież ważnych gości będę miała

Dosadziłąm to i owo, skosiłam już trawnik, żeby nie było śladów kół, skosiłam na ulicy, zamiecione jest i kanciki są, bo to zawsze robię co jakiś czas.

Brakuje mi trochę kwiatów czarnych Cosmos przystopował.

Instagram Ogrodowiska
jula81 20:54, 15 wrz 2014

No tak, Danusia pracuje i w swoim ogrodzie bo do środy niedaleko
Pozdrawiam i powodzenia Danusiu w realizacji TV
Gardenarium 20:59, 15 wrz 2014

Wizyta potwierdzona, ciekawa jestem kto w końcu przyjedzie z pogodą? Na pewno przez ogród przejdzie tabun ludzi, czy ogród to wytrzyma?

Instagram Ogrodowiska
Sebek 21:10, 15 wrz 2014

Danusiu - skoro Twój ogród przetrzymał zjazdy Ogrodowiska to ekipa z TV mu nie straszna No, chyba, że zaczną się bawić szklanymi elementami
21:27, 15 wrz 2014
z tego wszyskiego obejrzałam archiwale odcinki u Maji

licze ze ktoś podeśle linki do ogladania w wieczorowa pora
Malgosik 21:40, 15 wrz 2014

Gardenarium napisał(a)

Mam dostęp, mamy nawet dosadzać różne smaczki i kolorki, ale na razie kompletują właściciele ustalone rośliny, kiedyś, kiedyś pewnie dojdzie do dosadzania.

Mateusz nigdzie nie zamieszcza, uczy się chłopak w nowej szkole Nie ma czasu na takie rzeczy, jest ambitny

To fajnie. Będę czekała na nowe smaczki w zimozielonym.
Choć tam już wszystko smakowite było...
Matka 21:42, 15 wrz 2014

A kaloszki przygotowałaś?
eda 22:17, 15 wrz 2014

lew_ogrodowy napisał(a)
Ale przyznasz Danusiu, że cały ten ruch Ogrodowiskowy, ta społeczność, która tu się skupia, to nasze miejsce w sieci - jest pięknym fenomenem, zjawiskiem nieprzeciętnym. Ciekawe, czy gdzieś na świecie jest ktoś, kto stworzył coś podobnego. Ci życzliwi ludzie, wiele przyjaźni tu zawiązanych - naprawdę coś unikalnego! To Ty, Danusiu to wszystko zaczęłaś, teraz budują to użytkownicy, ale maszynę tego rozpędziłaś właśnie Ty. Pełen podziw i szacunek w Twoją stronę, za życzliwość, pracowitość, charyzmę. Jestem szczęśliwa i czuję się wyróżniona, że mogę tu być. Dziękuję. Wszyscy jesteście wspaniali.

pięknie napisane ja modę zaświadczyć , że wiele przyjaźni się zawiązało i kto by pomyślał że tak naprawdę nie spotkalibyśmy się pasja do ogrodów nas połączyła Pozdrawiam serdecznie