Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 07:54, 08 paź 2015

Nom, szyfry tu som Jak w "misiu"-

"A pawiany wchodzą na ściany"

Na serial nie mam czasu, muszę wymyślać nowe zestawienia roślinne Sypię obecnie plażę z wiślaka nad jeziorkiem i robię "grzebienie" cokolwiek to znaczy

Instagram Ogrodowiska
Borbetka 08:25, 08 paź 2015

Nowe zestawienia. Ciekawa jestem bardzo.
Co mam dać Danusiu przed hortensjami bukietowymi? Mam kawałek ziemi i same jakoś tak łyso wyglądają, choć w necie jest wiele zdjęć, gdzie one same są królowymi.
Malgosik 09:04, 08 paź 2015

Gardenarium napisał(a)
Nom, szyfry tu som Jak w "misiu"-

"A pawiany wchodzą na ściany"

Na serial nie mam czasu, muszę wymyślać nowe zestawienia roślinne Sypię obecnie plażę z wiślaka nad jeziorkiem i robię "grzebienie" cokolwiek to znaczy

Danusiu tylko zdjęcia rób. Historię opowiesz nam zimą, jak będzie więcej czasu.
Plaża z wiślaka nad jeziorkiem - zaostrzasz apetyt. Och pooglądałoby się...
sylwia_slomc... 10:13, 08 paź 2015

Ciekawa jestem jak to wygląda, pokaż kiedyś
Flower1 12:56, 08 paź 2015

Danusiu mam pytanko bo zdania sa podzielone : czy liscie piwoni i irsow obcina sie teraz na jesien czy wiosna sie sprzata ? ciekawa jestem jakie masz zdanie na ten temat pozdrawiam cieplutko !
Flower1 20:01, 08 paź 2015

Danusiu kolory na Twoim balkonie zachwycaja ,fiołek w cudnym kolorze no i nadal jestem zachwycona porecza
Gardenarium 21:16, 08 paź 2015

Flower1 napisał(a)
Danusiu mam pytanko bo zdania sa podzielone : czy liscie piwoni i irsow obcina sie teraz na jesien czy wiosna sie sprzata ? ciekawa jestem jakie masz zdanie na ten temat pozdrawiam cieplutko !

Liście piwonii akurat moje - pięknie się przebarwiają na pomarańczowo, nie obcinam.
Liście irysów potrafią być brzydkie, zagrzybione, można obciąć na 10 cm od ziemi. W Anglii tak właśnie były zrobione we wrześniu

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 21:17, 08 paź 2015

Flower1 napisał(a)
Danusiu kolory na Twoim balkonie zachwycaja ,fiołek w cudnym kolorze no i nadal jestem zachwycona porecza

Poręcz jest kuta ręcznie i ma kulki w takim zagłebieniu..tego nie widać, ale ja widzę

Instagram Ogrodowiska
beata_m 21:49, 08 paź 2015

Danusiu ja też się ośmielę zadać pytanie, sadziłabyś żywopłot z serbów kiedy od budynku domu do granicy działki jest 4m a z tego 1m zabiera opaska z kostki?!
Flower1 07:58, 09 paź 2015

Gardenarium napisał(a)

Liście piwonii akurat moje - pięknie się przebarwiają na pomarańczowo, nie obcinam.
Liście irysów potrafią być brzydkie, zagrzybione, można obciąć na 10 cm od ziemi. W Anglii tak właśnie były zrobione we wrześniu

Bardzo dziekuje za odpowiedz .