Moim zdaniem Ogrodowisko to jest w ogóle genialny "materiał" na napisanie co najmniej pracy magisterskiej, a nawet doktorskiej z socjologii np. lub psychologii. Miejsce, które nie tylko pozwala nam upiększać swoje ogrody, ale przede wszystkim bardzo zbliża do siebie ludzi. I (w moim przypadku) zawsze jest tak, że człowiek z którym dotychczas rozmawiało się tylko za pośrednictwem forum, poznany w realu okazuje się niemal bratnią duszą . Czy to nie fenomen? Kiedyś pewnie taka praca powstanie . Stworzyłaś niezwykłe miejsce Danusiu . Ciekawe czy tworząc Ogrodowisko chociaż w jakimś stopniu spodziewałaś się, że stworzysz Coś tak cudownego i niezwykłego? I, że aż tak będzie ono działać, że ludzie chcą i spotykają się ze sobą także w realu? Miłej niedzieli .
Taki miałam cel Dokładnie taki. Nie spodziewałam się tylko również negatywnych ubocznych skutków, one muszą widocznie być... ale to nic. Pozytywy są warte, aby to ciągnąć dalej Pozdrawiam Sympatyków
Sebku, na razie materiały (głównie świąteczne) złożone w sprzątniętym garażu Nie mam jeszcze wszystkiego, co mam zaplanowane Może jutro, może we wtorek
Na jesienny nie mam pomysła
Nawet trudno mi sobie wyobrazić, że mogą istnieć jakiekolwiek negatywy. Danusiu dzięki za to cudowne miejsce, dzięki któremu zawieramy nowe przyjaźnie, a ogrody pięknieją. Bądź i rządź . Jesteś takim naszym dobrym duszkiem . Pozdrawiam .
Zaglądam bo lubię patrzyć na efekty Twoich przemian ogrodowych i podczytywać ciekawe poradywianki i dekoracje to przecież ważny temat przed świętami na O.