Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 23:01, 08 sty 2016

Kasiek, niemożliwe. To jaki masz klimat tam?

Instagram Ogrodowiska
Kasiek 23:07, 08 sty 2016

Gardenarium napisał(a)
Kasiek, niemożliwe. To jaki masz klimat tam?

A jednak. Dwa krokusiki i jeden przebisnieg. Miejsce sloneczne, zasloniete od wiatru. I chociaz o 5, 6 rano drogi sa sliskie, wieczorami rowniez, to w dzien jest cieplutko. Nie wiem czy uda mi sie zrobic fotke, to kawalek od domu, postaram sie.
Madzenka 23:47, 08 sty 2016

Wiosna w Bawarii? Nieprawdopodobne.
Izabela36 00:13, 09 sty 2016

Dobry wieczór

Mam pytanie jak nazywają sie te elementy konstrukcyjne zeby zrobic szkielet pod lustro w ogrodzie? Czy to jest gotowe czy tam sie cos z zaprawa wylewa?

Iza
Gardenarium 21:09, 09 sty 2016

To indywidualna praca mojego męża. Stalowy, polerowany na błysk szkielet.

Instagram Ogrodowiska
Milka 21:13, 09 sty 2016

Danusiu, jak patrze na prognozy, to od razu i na twoje i powiem, ze ta zima calkiem lagodna, tez prawie, jak u nas
21:19, 09 sty 2016
Kasiek napisał(a)

A jednak. Dwa krokusiki i jeden przebisnieg. Miejsce sloneczne, zasloniete od wiatru. I chociaz o 5, 6 rano drogi sa sliskie, wieczorami rowniez, to w dzien jest cieplutko. Nie wiem czy uda mi sie zrobic fotke, to kawalek od domu, postaram sie.

w Bawarii trochę cieplej ale ...to chyba za wcześnie?...trudno mi uwierzyć w stałe ocieplenie i że zimy angielskie to u nas będą normą
chelll 22:21, 09 sty 2016

Gardenarium napisał(a)

Popełniłam w wielu gazetach, Magnolii, Werandzie. Zieleni to życie, ale przede wszystkim na Ogrodowisku

tag topiary

https://www.ogrodowisko.pl/tag/topiary

Ten świerk lubi niestety słońce, ale stożka można z niego formować

Dziękuję za informację i drogowskazy. Chętnie poczytam. I wiosną zabieram się do pracy Za 2-3 lata (gdy skończę realizować swoje główne cele ogrodowe) będzie już coś widać. Mam w Was i wsparcie, i motywację, i inspirację. Pozdrawiam jeszcze zimowo
Karabela 09:30, 10 sty 2016

Danusiu znowu obudzilas we mnie chęć do zmian w ogrodzie, siadlam z kartką i zaczelam szkicowac dziękuję za nieustanną inspirację, buziaki
Hortensja 16:09, 11 sty 2016

Karabela napisał(a)
Danusiu znowu obudzilas we mnie chęć do zmian w ogrodzie, siadlam z kartką i zaczelam szkicowac dziękuję za nieustanną inspirację, buziaki

to widzę, że nie tylko mnie "nosi" jeśli chodzi o ogrodowe plany. wczoraj zaczęłam szkicować i pomyślałam że chyba zwariowałam - dopiero styczeń. ale jak przeglądam ogrodowisko i książkę Danusi to nie mogę usiedzieć bezczynnie