Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 10:32, 15 sty 2016

Monic napisał(a)
Zawsze mi brakowało u Ciebie tylko tych zasłon w oknach, bo wnętrze piękne. Firan tez nie zakładam u siebie, bo lubię patrzeć na świat. Zasłony z kolei są eleganckie i dodają przytulności. Dobra decyzja.
Jaki kolor zasłon wybrałaś? Z jakiej tkaniny?

Złamana biel, surówka jedwabna, marszczenia kielichy jakieś, karnisza nie będzie widać, bo krótki karnisz będzie tylko z boku, nad oknem nie będzie.

Instagram Ogrodowiska
magdaw 10:34, 15 sty 2016

Dasniusu zasłony pewnie będą pięknie , u mnie jeszcze pusto.. najpierw meble ale karnisze tez mam schowane już tak było wymyślone i chętnie zobaczę co tam wymyśliłaś ja mimo moich okien nie chcę firan.. tylko żeby właził ogród do domu takie było założenie architekta...

Co do twojej rewolucji to chętnie przygarnę ten rododendron z którym chcesz się pożegnać... chyba że do mnie nie będzie pasował hahah
Gardenarium 10:36, 15 sty 2016

Iwk4 napisał(a)

Ta pani dekoratorka będzie wykonawcą? O nic się nie trzeba martwić, tylko podejmować decyzje? fajnie tak

Tak wyszło, panie szyjące uszyją, chociaż nikt się pewnie tego nie spodziewa, ale ja umiem szyć , szyłam sobie przez 15 lat, nawet płaszcze na ociepleniu i podszewce. Mama do tej pory chodzi w butelkowej zieleni. Obszywałam znajomych. Jak zaczęłam szyć rano, choćbym miała skończyć do następnego rana., to siedziałam. No i był nowy ciuch Nie jadłam, nie spałam, a bluzka była na rano

Ale moja zabytkowa maszyna Singer po śmierci Taty - niestety nie ma kto konserwować i obecnie stoi zapomniana

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 10:38, 15 sty 2016

Pszczelarnia napisał(a)
Będą zasłony! Fajnie. Zbiorą przestrzeń troszkę, jak rama trzymająca obraz.

Nom, bo takie wszystko rozedrgane Dodatki pozdejmuję, kwiatków mniej.. zrobię porządek w dodatkach. Wczoraj pucowałam platery - aż błyszczą, widać?

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 10:39, 15 sty 2016

Jezu, lecę się ubierać, bo papierologia ostatni dzień A ja w rosole.

Instagram Ogrodowiska
ren133 10:39, 15 sty 2016

Danusiu
Czytałaś wiadomość?
Piotr_ 10:40, 15 sty 2016

Witam Szefową podziwiam za każdym razem dbałość o każdy szczegół w ogrodzie, ale mało zostawiam ślad po sobie że bywam, pewnie przez to że za bardzo się zauroczyłem ogrodem
Idę dalej podziwiać podeptać po ogrodzie, pozdrawiam
laurowisnia 10:46, 15 sty 2016

Będę podpatrywać te karnisze, u mnie ich brak wciąż, a rozwiązanie podobne się klaruje.
Gardenarium 11:00, 15 sty 2016

MariBere napisał(a)
To ja też czekam na zdjęcia z efektem nowych koncepcji.

Też nie mam zasłon i muszę coś wymyślić, żeby czasem zasłonić okna przy zbyt mocnym słońcu.

Ja z kolei muszę pogodzić to, że zasłony będą, ale nie mogę zasłaniać, bo mam cień i drzewa wchodzą do domu. Lecem

Instagram Ogrodowiska
Mixtoorka 12:06, 15 sty 2016

Gardenarium napisał(a)

Ja z kolei muszę pogodzić to, że zasłony będą, ale nie mogę zasłaniać, bo mam cień i drzewa wchodzą do domu. Lecem

Pogodzić? Będzie pięknie! Dobre zmiany wychodzą na lepsze