Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 07:32, 23 lut 2016

Czyli wiosna się zaczyna pełną gębą

Instagram Ogrodowiska
Milka 07:39, 23 lut 2016

Jak to optymistycznie brzmi, bo u nas leje i leje i prognozy pokazuja, ze tak az do polowy marca, temperatury tez niskie. Niemniej dzien dłuzszy i to juz cieszy.
Ogrod pudrowany, wiosenna biel kwiatow zachwyca bardzo, buź Dana
miskka 09:04, 23 lut 2016

Tak czytam Was, oglądam zdjęcia Danusi i ... marzy mi się zmiana pracy ... na taką w firmie ogrodniczej. Mogę pielić, sadzić, grabić, nawet kopać Ahh
Gardenarium 09:36, 23 lut 2016

Dobra, biorę Tylko nie wiem czy lubisz taplać się w błocie i deszczu, bo robimy nawet jak pada deszcz, jest zimno i nieprzyjemnie.

Ogrodnictwo to praca dla wytrwałych, nie każdy wytrzymuje polowe warunki, zwłaszcza kobietom ciężko. Dźwigać trzeba i pobrudzić się. Dlatego wolę chłopaków

Instagram Ogrodowiska
Kindzia 09:41, 23 lut 2016

Danusiu, nie zawsze piszę, ale czytam. Pozdrawiam i macham
miskka 11:40, 23 lut 2016

Ahh Danusiu - wychowałam sie na wsi. Nic z tego co piszesz nie jest mi obce Wszystko z ojcem robiłam - kopałam oczka wodne, kładłam daszki na altany, nosiłam ciężary. Tata nie miała syna, więc kto miał pomagać? Sądzę tylko, że teraz po tych nastu latach ledwo tydzień wytrzymałabym...
MirellaB 11:48, 23 lut 2016

Danusiu zaglądam do Ciebie jak tylko plusik się pojawi w powiadomieniach, nie zawsze jednak piszę, ale czytam wszystko

W zeszłym roku w pięknych szkółkach bywałam i tak zapragnęłam pracować w ogrodnictwie To tylko marzenia niestety, zostaje mi księgowość i budowlanka, ale też to lubię

A moje największe marzenie kupić dużą działkę, wybudować schronisko i lecznicę, zatrudnić ludzi i opiekować się bezdomnymi i skrzywdzonymi zwierzętami głównie psami które uwielbiam i zawsze staram się im pomóc
Kiedyś to marzenie się spełni

Pozdrawiam Cię Danusiu serdecznie
Gardenarium 17:17, 23 lut 2016

miskka napisał(a)
Ahh Danusiu - wychowałam sie na wsi. Nic z tego co piszesz nie jest mi obce Wszystko z ojcem robiłam - kopałam oczka wodne, kładłam daszki na altany, nosiłam ciężary. Tata nie miała syna, więc kto miał pomagać? Sądzę tylko, że teraz po tych nastu latach ledwo tydzień wytrzymałabym...

To siem zobaczy Twarda babka z ciebie. Ja dokładnie to samo, brat jest, ale był "chroniony" a ja do roboty

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 17:20, 23 lut 2016

MirellaB napisał(a)

A moje największe marzenie kupić dużą działkę, wybudować schronisko i lecznicę, zatrudnić ludzi i opiekować się bezdomnymi i skrzywdzonymi zwierzętami głównie psami które uwielbiam i zawsze staram się im pomóc
Kiedyś to marzenie się spełni

Moje marzenie podobne, tylko zamiast schroniska - ogród, ale będę brała małe pieski Kilka. Takie opuszczone, skrzywdzone, porzucone..

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 17:21, 23 lut 2016

Kindzia napisał(a)
Danusiu, nie zawsze piszę, ale czytam. Pozdrawiam i macham

Kindziu, muszę do Ciebie zajrzeć jak czasu wystarczy, bo szykuję się do laryngologa.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies