Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

bql3 19:44, 13 paź 2014

Jolu,

...roślinek nie ostatnio no nie pstrykałem ale nowe focie z kolejnej zakończonej pracy swojej przy Chashitsu "rzuciłem" na swój wątek - więc jak by Cię interesowały - to zapraszam gorąco do oglądania.

pozdrawiam
Jan
Ewkakonewka 09:16, 14 paź 2014

Dzisiaj sadzisz te skarby? pokazuj trochę
Mala_Mi 09:43, 14 paź 2014

lojalna_ napisał(a)

Ewcia w szlafroku wyszłam sprawdzic ( sasiedzi to juz mnie za całkowitego głupka maja )

Spoko... będą tak myśleć pierwsze 2 lata, a potem się przyzwyczają
lojalna_ 13:28, 14 paź 2014

No to se polatałam pipipi ..... Jak powiedziała mucha od Poniedzielskiego

Pipipi no trudno wycieczka sie nie udała w połowie drogi po 100 kilometrach musielismy wrócic sprawy zawodowe ....raczej juz nie pojedziemy ...... Cisy i bukszpany odeszły w dal .....

Dzis leje nawet sobie nie wyobrazanie jaki mam koszmarny bajzel koło domu z tej ziemi. Chciaz jak przyjechalismy to chłopaki robili co mogli by nie było brudno.... Sadzic nie moge .... Nic tylko patrzec przez okno ....patrzyłam na pogode kolejne trzy dni cieplo bez opadów oby .....

Na pocieszenie byłam szybciutko u Zurka po raz pierwszy .... Kupiłam dwie trawki ML ale to tylko dwa zdzbła haha takie mizernoty ale wreszcie mam jedna z moich ukochanych traw

Był tez konwalik potwornie mały ale wziełam i kupiłam trzy ministurowe sosenki Pikolo nazwy nie pamietam musze poczytac bo musiałam zmienic koncepcje tej rabaty . Zdjecia jak przestanie padac.
lojalna_ 13:29, 14 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)

Spoko... będą tak myśleć pierwsze 2 lata, a potem się przyzwyczają

Oni nigdy do niczego , ostatnio sie nabijali jak z miarka odleglosci miedzy tujami na pniu mierzylismy , zasmiewali die do łez...
lojalna_ 13:30, 14 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Dzisiaj sadzisz te skarby? pokazuj trochę

Skarbów brak wycieczka w połowie przrwana, niestety tak bywa zmiana koncepcji rabatowej natapiła.
lojalna_ 13:30, 14 paź 2014

bql3 napisał(a)
Jolu,

...roślinek nie ostatnio no nie pstrykałem ale nowe focie z kolejnej zakończonej pracy swojej przy Chashitsu "rzuciłem" na swój wątek - więc jak by Cię interesowały - to zapraszam gorąco do oglądania.

pozdrawiam

Jan

Wpadne dzisiaj pogoda sprzyja do ogladania
lojalna_ 13:31, 14 paź 2014

aage napisał(a)

Nie ma co ukrywać i ja z tych uzależnionych na dobre jednak weekendy off.
Fotki są, to nie to, tylko czasu brak w rzeczywistości domowej aby przysiąść do tematu. Nawet nie wiesz jak mi się miło zrobiło, że ktoś tęskni za moimi fotkami. Tulę

Byłam u Ciebie nie zawodzisz estetyka , wyczuciem i artyzmem w fotach
lojalna_ 13:33, 14 paź 2014

Milka napisał(a)
Jola, ale u ciebie się dzieje, sadzenie na maksa, za rok dżungla

Nic nie przebije Twojego ogrodu bujnoscia i dzungla u mnie cienki minimalizm wyszedł
aage 13:36, 14 paź 2014

Jolu...życie chociaż wiem jakie rozgoryczenie pewnie czujesz, że się nie udało a było tak blisko.
Błoto wyschnie a rośliny posadzisz....przytulam.
U Żurka byłaś powiadasz...nadal ceny mają tak wysokie?