Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Sebek 20:48, 13 gru 2016

Piękne ozdoby Jola - masz do tego rękę Ja już trzeci tydzień poinsecje kupuję i... nie ma nigdzie takich jak chcę
sylwai 21:46, 13 gru 2016

Pięknie Jolu,też mam ten świecznik adwentowy.Pokażesz tą cudną drewnianą choinke?
Makao_J 22:54, 13 gru 2016

H&Y też lubię.

Ozdoby na oknach masz cudne. Czarne doniczki zoczyłam. Muszę też sobie kupić.
bdan 06:49, 14 gru 2016

lojalna_ napisał(a)

Cudnie i gustownie, aż się prosi, żeby po tylu stronach słowa pisanego dekoracje przypomnieć, więc cytuję
amelia_b 08:20, 14 gru 2016

Makao_J napisał(a)
H&Y też lubię.

Ozdoby na oknach masz cudne. Czarne doniczki zoczyłam. Muszę też sobie kupić.
a ja moje doniczki malowałam czarnym matowym sprayemciut taniej mnie wyszło niż wymieniać znów osłonki
Moniq 08:50, 14 gru 2016

Jolu bardzo klimatycznie u ciebie. Zazdraszczam amarylisow, chyba mlodego posle do ikei po nowe, bo moje juz przekwitly. Szkoda ze tak krotko maja kwiat. Na hiacynty zamierzalam poczekac do stycznia, ale tak pieknie u ciebie wygladaja....
A jak choineczka z drewna ozdoby dostala?
April 08:51, 14 gru 2016

Witaj Jolu, bajeczny ogród stworzyłaś w bardzo krótkim czasie. Gratuluję konsekwencji i niezwykłego wyczucia. Bije z twojego ogrodu spokój którego tak pragnęłabym w swoim nieogarniętym i bałaganiarskim ogródku. Przejrzałam cały wątek i skłania mnie to do bardzo wielu refleksji... jedna z nich to taka, że potrzeba mi więcej jednorodnych nasadzeń!
Chciałam jeszcze o coś zapytać, bo robię niedługo elewację i marzą mi się drewniane akcenty. Wiem, że dom stawiał ci deweloper ale może się orientujesz. Interesuje mnie rodzaj elewacji, materiał z jakiego jest wykonana, drewno naturalne czy jakiś syntetyk. I sposób mocowania tej drewnianej elewacji. Masz klejoną czy w inny sposób mocowaną? Fachowiec zaproponował mi mocowanie na stelażu i kotwy chemiczne (bo mam ocieplenie już zrobione). Ale to ogromne koszty. Czy nie można tego po prostu kleić do podłoża czyli do styropianu pokrytego siatką i zaciągniętego klejem? Za duże ryzyko że wiatr oderwie wraz z ociepleniem?
Podpytywałam też już u Malkul, bo też ma fajnie zrobione. Zbieram doświadczenia i podpowiedzi.
pozdrawiam
Mixtoorka 09:19, 14 gru 2016

lojalna_ napisał(a)

Oj to Ty jestes serduszko krok za mna jeszcze ....piąty bieg czas wrzucił )))

No na to wygląda, ale za to uszka i pierogi mam polepione a wczoraj nawet polepiłam z mięskiem dla M na dziś na obiad taka niespodziewanka go czeka w lodówce. Pierniczki jeszcze upierniczę.

Buziam
AniMa 09:41, 14 gru 2016

Joluś to już wiem, gdzie Ty byłaś przez ten czas...Pięknie to wszystko połączyłaś... betony, srebra, koszyczki...jak Ty to robisz??? Roślinka z koralikami tez wpadła mi w oko. Ciekawe jak się trzyma???
ren133 10:10, 14 gru 2016

nawigatorka napisał(a)
haha ostatnio będąc e jednym centrum drocze się z eMem i mówię: uważaj bo Cię jeszcze do Home and you zaciągnęła.
Na co on.o nie Home and you to ja mam w domu.taki katalog 3d

hi hi hi ... no ale co zrobić jak to święta prawda