Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 09:23, 19 cze 2017

Magda haha no tak nie trudno zapamiętać ) macham )

Kamilko no tak te nasze pluszaki ciepelko dają )) Wiesz małe listki się pojawiły może faktycznie dając rade ))(nie wszystkie wyglądają na chętne do odbudowy ale zawsze kilka mniej do wywalenia ))

Gosiu haha 9n jest tylko mój )

Małgosiu ja najbardziej lubię ogrodzie wrzesień bo mój ogród wrześniowy innych miesięcy dopiero się uczę ale maj juz polubiłam bardzo ))
lojalna_ 09:26, 19 cze 2017

lindsay80 napisał(a)
Ja fundament w ziemi już w zeszłym roku widziałam, to potwierdzam, że temat nie nowy wcale jest - ale ciekawa jestem jak zaplanowałaś przestrzeń wokół ścianki no i jaka sama ścianka jest.
Synek to się fajnie ma, pomysły na atrakcje super!

Edytko ja skończą całość to będę planować na nowo bo zapewne chce poszerzyć trochę tam przestrzeń z nasadzenia mi . Beda kwadratowe bukszpany i rozplenicavnavpierwzym planie ale czekam aż skocza całość. Martwi mnie ze trzcinnik KF który był z tyłu nie da rady jednak tam rosnąć .
polinka 09:28, 19 cze 2017

Trzcinnika spokojnie przesadzisz, to twade sztuki Ciekawa jestem ścianki i kwadratów z buksów.
MirellaB 09:30, 19 cze 2017

Cześć Jolu
Jak Twoje bukszpany chorowite?
lindsay80 09:35, 19 cze 2017

lojalna_ napisał(a)

Edytko ja skończą całość to będę planować na nowo bo zapewne chce poszerzyć trochę tam przestrzeń z nasadzenia mi . Beda kwadratowe bukszpany i rozplenicavnavpierwzym planie ale czekam aż skocza całość. Martwi mnie ze trzcinnik KF który był z tyłu nie da rady jednak tam rosnąć .

No i dobrze, jednak najlepiej wszystko można zaplanować jak te najważniejsze elementy już istnieją.
U mnie placyk na ściankę zostawiony, ale wokół niego już się ciasno robi i też sobie myślę, czy potem przeróbki mnie nie będą czekać, bo pewnie jak spojrzę na to miejsce, gdy już ścianka będzie to nowe pomysły się pojawią.
lojalna_ 10:31, 19 cze 2017

polinka napisał(a)
Trzcinnika spokojnie przesadzisz, to twade sztuki Ciekawa jestem ścianki i kwadratów z buksów.

Kwadratow przybywa bo w rabacie na tarasie tam gdzie był stożek i kulki juz zrobiłam kostki chce pokostkowac tez cisy . I tak głośno myślę właśnie ze przy kwadgratów ej ściance były by fajne () taki mam plan oby się udało .

Sama nie wiem gdzie je przesadzić. A teraz jak juz są duże to chyba jesień tam przetrzymała . Pokażę Wam to mi podpowie cie bo sama już nie wiem takie zamieszanie )((
lojalna_ 10:35, 19 cze 2017

MirellaB napisał(a)
Cześć Jolu
Jak Twoje bukszpany chorowite?

Mirelko różnie ) te miski na przedniej rabacie listki puszczaja coś się dzieje . Ale te gdzie jest 7 kulek 4 z tyłu mam wrażenie ze zasychaja maleją w oczach . Za kostki są w formię tylko 3 sztuki wyglądają żółtawo. Trudno coś stwierdzic )))
lojalna_ 10:39, 19 cze 2017

Moniczko Grzesiu robił sam zespawal pręty wedlUG mojego projektu haha ))

Ewciu ogrodzenie to Konsport metalowe )) Dziękuję kochana))

Goska jsk się człowiek z bloków przeprowadzi to każdy kawałek zielonego cieszy podwójnie )) tęsknię )
lojalna_ 10:40, 19 cze 2017

ania1110d napisał(a)
Witam u Ciebie Jolu Od jakiegoś czasu zerkam i zerkam do Twojego ogrodu a jak pamiętam urzekły mnie tulipanki ale brakło mi czasu żeby się wpisać.Ciężko jest nadrobić tak duży post tyle tych stron ale może przy wolnej chwili uda mnie się ogarnąć
Ogród masz bardzo zadbany i śliczny
Pozwolę sobie do Ciebie nadal zaglądać

Aniu witaj serdecznie miło Cię widzieć )))
lojalna_ 10:41, 19 cze 2017

Goska to białe to szalwia biała w tym roku mam jej sporo raz mi sie podobavraz mnie wnerwia jsk to z szalwia )))