Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 08:05, 20 cze 2017

Z rana ogrod pachnie poranki em i moim psem haha )))

Fotki z tel czasu brak moje kwadrat w nowej odłonie może wreszcie spodoba mi się ta rabata. Wiecznie mi coś w niej nie pasuje. Kostki będą różnej wysokości na razie nadajemy im kształt

lojalna_ 08:07, 20 cze 2017

Love

lojalna_ 08:09, 20 cze 2017

Powojniki MCS i roza Pashima szaleją wybaczcie ze z tel ale takie realia )♡♡♡♡♡

lojalna_ 08:10, 20 cze 2017

MirellaB napisał(a)

Jolu to trzymam nadal paluszki za Twoje buksiki

MIRELKO dzięki kochana przyda się trochę pozytywnej energii wszystko inne juz zapodalam. Hortki mi nie kwitną. Masz już kwiaty ? Ja tylko na anabelkach
lojalna_ 08:13, 20 cze 2017

inka74 napisał(a)
Jola pojawiasz się i znikasz. Ścianki bardzo jestem ciekawa. Może kiedyś zamiast jednej ze skrzynek taka z płaską wylewką chromową u mnie powstanie. Takie moje marzenie... Na razie na kamieniu z wodą kąpią się ptaszyska i cztery litery sobie obmywają. A ile trzepotania i świergotu przy tym - ubaw mam. Sroki zaś rozmowy prowadzą. Para z pobliskiego drzewa przylatuje. Karmią się wzajemnie.

Udanej imprezy! W końcu raz mężczyźni mają 18 lat bo kobiety to już później co roku

Iwonko to marzenie niejednej z nas ))) Grześ mi obiecał ze w sobotę woda się leje zobaczymy )) takie widoki rozbojnikow świetne. U mnie każdego dnia o 29 tej przylatuje skowronek i śpiewa mile to bardzo bo jest codziennie hihi ")
lojalna_ 08:42, 20 cze 2017

Kasik napisał(a)
No to czekamy na wybuch lawendowych rabat u Ciebie. Już słyszę to bzyczenie obłędne.

A czosnki do wysokiego, neutralnego wazonu i będą ozdobą na długo. Moje ostatnio stały prawie do zimy. Wyglądają takie ususzone też fajnie.

Nasza wnusi urodzona na Jolanty- to wszystkiego naj Jolu.

Jeżdżę raz Kasiu gratki )) fajny czas przed Tobą . Lubię swoje imieniny chociaż ma Śląsku tylko urodziny obchodzimy to zawsze kwiatek mile widziany ale cUs fajnego ))
lojalna_ 08:43, 20 cze 2017

MirellaB napisał(a)

Jolu to trzymam nadal paluszki za Twoje buksiki

MIrelko posta mi wcielo czy jak .

Dzięki kochana bo teraz tylko dobra energia pomoże cała resztę juz im zapodalam(((
lojalna_ 08:44, 20 cze 2017

eee_taam napisał(a)
nie czytałam wnikliwie twojego wątku ...wydało sie

Justys haha prikazu czytać nigdy nie było "))))))buziak
iwonkap 09:20, 20 cze 2017

ten Twoj powojnik do mnie mowi kup mnie - możesz mi napisac kiedy zaczyna kwitnąć miec liscie zby bylo go widać ?

Jolu czy mi sie wydawało czy rozmnażałaś trawki ID ? jeśli tak to czy te odrosty można jako tylko urwać czy trzeba wykopywać cała trawę ?
Kawa 09:50, 20 cze 2017

Joluś a ta ścianka to gdzie ja się pytam ?