Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

admete 19:35, 08 cze 2017

Jola Ty u mnie byłaś , ja pisałam że chodze po Twoim ogrodzie, gdzieś się zagubiłam w okolicy kwietnia i chyba nic nie napisałam

zatrzymałam się chyba na niebieskich iryskach i miałam pytać czy one cebulowe? i jak tak to jak się nazywają?

buziaki zostawiam
Kacha123 19:51, 08 cze 2017

Jolcia, jak Ty to robisz? Zabiegana jesteś, a ogród jak z żurnala! Piwonia biała śliczna!
_Martini_ 22:24, 08 cze 2017

Tak jak wssyscy wzdycham do Shirley. Myślałam o niej, ale w ostatecznosci wybrałam Sarah Bernhard. I tak nie zobaczę jej kwiata w tym roku. Oby chociaż w następnym.

Mi się podoba to ujęcie z lawendą, ladnie miejsce.
Edit 10:22, 10 cze 2017

lojalna_ napisał(a)
Moja lawenda Nico gdyby ktoś pytał jak przezimowała to z czystym sercem moge powiedzieć ze połowicznie hihin jak będzie u Kapiasa to dosadze nowe te same ale ostatnio nie było tej osmiany. Jeśli jje nie dostane to wcisne rozplenice tez powinno dobrze wygladac )))

Joluniu, u Ciebie wszystko zawsze ślicznie wygląda. Co Ty byś tam nie wcisnęła to i tak będzie super efekt pozdrawiam
babka 10:40, 10 cze 2017

Piwonie, czosnki, powojniki pieseł - wszystko cudne. Jesteś kolejną osobą u której podziwiam białą piwonię i jestem pod jej wielkim wrażeniem. Ale otoczenie też jest bardzo ważne a u Ciebie wszystko się uzupełnia.
A wiesz że ta Twoja lawenda wcale mi nie przeszkadza? wyszła taka niezamierzona ogrodowa awangarda
Moja w większości się odbudowała.
Buksów bardzo żal i trzymam za nie mocno kciuki.
Tak właśnie sobie ostatnio rozmyślałam, że sztuką jest pięknie skomponować ogród, dobrać formy i kolory ale prawdziwą sztuką jest utrzymać ten ogród w doskonałej kondycji. Trudna to lekcja ale przecież dopiero się wszystkiego uczymy. Damy radę
Ewa777 20:58, 10 cze 2017

Śliczne są te białe piwonie Shirley cudna Ale nie mam już miejsca
U mnie lawendy słabo rosną - nie odpowiada im moja ziemia
siakowa 20:59, 10 cze 2017

Lawenda mnie rozczuliła przepraszam
nawigatorka 21:56, 10 cze 2017

Chciałam mieć kiedysvte piwonie...może kiedyś jeszcze
Kacha123 09:36, 15 cze 2017

Jolcia! Buziaki! Złapałaś wreszcie jakąś wolną chwilę?
lojalna_ 20:46, 18 cze 2017

Kochani macham i Buxiole śle . Jutro postaram się odpisać . Czasowa masakra )) tyle mojego ze wreszcie scianka się zbudowała i wylewka zabudowana . A reszta to goście goście ..... gupawkii dostaje