Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Kacha123 20:52, 18 cze 2017

Ścianka się zbudowała, a fotek nie ma Ty to wiesz, jak nas trzymać w napięciu.
20:54, 18 cze 2017
a ja o ściance nic nie wiem ....tajemnica? poczekam spokojnie na fotki
gierczusia 22:21, 18 cze 2017

lojalna_ napisał(a)
Kochani macham i Buxiole śle . Jutro postaram się odpisać . Czasowa masakra )) tyle mojego ze wreszcie scianka się zbudowała i wylewka zabudowana . A reszta to goście goście ..... gupawkii dostaje

Za buziole dziękuję i soczyście odbuziowywuję o ściance nic nie wiem , przyznam siem bez bicia ale jak tu się dziwić ludziskom ,że kcom taki pikny ogród odwiedzać ?? toż to naturalna naturalność
Wakacje wnet mam nadzieję na jaką kawkę
hanka_andrus 22:52, 18 cze 2017

Wszystkiego naj z opóźnieniem.
kasja83 07:53, 19 cze 2017

Kacha123 napisał(a)
Ścianka się zbudowała, a fotek nie ma Ty to wiesz, jak nas trzymać w napięciu.

Jak w dobrym filmie sensacyjnym
lojalna_ 08:36, 19 cze 2017

Kaśka haha no co Ty ty lata akcja się już toczy .. zaczele się ambitnie wylewka w ziemi z betonu a dalej była cisza i wreszcie Grzesiu powiedział tak robimy haha na film się nie nadaje.

Haneczko kwiat piękny dziękuję nie spóźnia się mowa o urodzinach mojego syna 18 tych 22 czerwca trochę mnie to zaskoczyło jak to już ? Hihi planuje fajne niespodzianki dla niego balony wieljoludy z numerem i takie inne pierdoly )))(

Elcia no daj spokój byłaś widziałaś nic nie ma haha sama naturalność. Fajnie masz z tymi wakacjami WiesZ? Nie wszyscy mają hihi ale kawa obowiązkowa ))))

Justynko cis co się robi już trzy lata nie może być tajemnica tylko szczera radością wreszcie. Teraz prace idą szybjo ale znowu nastąpi zwolnienie weekendowo imprezowe (())

Kasiu hihi nie mam na nic sił nawet na foty . Jedna zrobiłam jak beton ogarnęło. Mój piękny pas trzynnika chyba za sciana nie da rady rosnąć trzeba go będzie przesadzić szkoda ale to dopiero wiosna ; ((
lojalna_ 09:05, 19 cze 2017

Admete u mnie nudy u Ciebie to jest co oglądać ech taki ogrod marzenie ))

Kasiu hihi cztery białe ale liczba haha (( szkoda ze juz przekwitly. Ostatnia burza poszarpala.

Martynka ja na ta White czekałam trzy lata . Szybko minęło hihi . Piękna kupiłaś goglowalam ))

Edit kochana dziękuję za dobre słowo. Teraz tylko latam sprzątam na sadzenie czasu brak . Koniec lipca będzie oddech to tego się trzymam. Dziewczyny u mnie tylko anabelki maja kwiaty a reszta hortek śpi . U Was też ?
lojalna_ 09:09, 19 cze 2017

Olus awarganda mnie rozbroila świetne ♡ tego się Olus trzymam przecież to dopiero drugi pełny sezon ogrodniczko wania to sporo jeszcze tej nauki ) Olus u Ciebie cudnie była i szczęki do dziś szukam ....ech

Ewciu ja mam wrażenie ze u mnie po tej trudnej wiośnie wszystko słabo rośnie taka karma )))))

SiaKa haha mnie by też rozcxulila gdyby to była Twoja )) buxiol
lojalna_ 09:12, 19 cze 2017

Asiu zapewne będziesz miała ten zapach i urokliwosc hihi mnie się podobają )((

Kasiu czas na wagę złota . Trochę za dużo tych odwiedzin hihi ))
lindsay80 09:13, 19 cze 2017

Ja fundament w ziemi już w zeszłym roku widziałam, to potwierdzam, że temat nie nowy wcale jest - ale ciekawa jestem jak zaplanowałaś przestrzeń wokół ścianki no i jaka sama ścianka jest.
Synek to się fajnie ma, pomysły na atrakcje super!