Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Iwk4 14:24, 08 gru 2014

Bardzo ładnie sobie Jolu wymyśliłaś.
Jolu, dla szefowej zrób zdjęcie rabatki, którą planujesz zrobić, albo zaczęłaś, Danusia ci dorysuje swoją wizję. Ma to być fotka poglądowa. Nie pamiętam gdzie,ale ostatnio umieszczałaś fotki z ogrodu. Więc dawaj dalej
lojalna_ 14:29, 08 gru 2014

Wejscie i po prawej rabata , która trzeba bedzie wiosna zrobić od nowa. Chciałabym tam trzy stozki z cisa i wymieszane kulki bukszpanowe z cisowymi ale nadal nie wiem , jak szybko te roslinki rosna i czy trzy stozki to nie za duzo ...dziewczyny pisały, że sosenki aut bo nie mieszamy gatunków ... z niskich traw będa konwaliki i hakone i moze kilka stip bo na miskanty chyba za mało miejsca

ten zas sie wtrambolił ..gwiazda

i przed sekunda rozkopał ziemie
Iwk4 14:32, 08 gru 2014

Czytasz mi w myślach. Ja pisałam, a ty Jolu leciałaś fotki pstrykać, ha, ha
Piesa - gwiazda śliczny
lojalna_ 14:34, 08 gru 2014

druga fotka szersza perpektywa ...z wiosny nowy płot, który będzie stał prawie 40 cm dalej i wzdłuz płotu od wewnatrz chciałam graby. Dwa przy furtce , dwa przy wjezdzie do garażu i moze jeszcze jeden miedzy dwoma w luce miedzy furtka a grazem. Nie wiem czy się ten trzeci zmiesci ...czy nie lepiej zasłonic ten odcinej trzeba różnych rozmiarów tujami szmaragd , które w takiej formie beda sie powtarzały w ogrodzie
lojalna_ 14:36, 08 gru 2014

tutaj jest spad chyba beda tam duze kamienie i coś niskiego ..piennego moze rozchodniki
fatalne zdjęcie ale ważne miejsce ...
lojalna_ 14:44, 08 gru 2014

tam gdzie zasłonięte drzewo bedzie stało pomieszczenie gospodarcze ...kiedys ...

na samym koncy stoja trzy róznej wielkosci tuje szmaragd i p[optem w kolejności chciałam bym klona palmowego mam zapisana nazwe od Reachego dalej znowu beda trzy tuje w róznym rozmiarze i dalej trzy umbry. trochę zywopłotu z cisa między nimi a miskanty musza się przesunąc do przodu przed wiśnie

jeszcze chciałam na samym koncu troche przed tujami miłorzęba pendule tam jest fajne słonce rano i potem popołudniu
lojalna_ 14:47, 08 gru 2014

te klimaty już znacie....nic sie nie zmieniło czekamy na wiosne i ziemie o i wymysliłam jeszcze jedna podwyzszana donice z palisady w rogu kostki na grila

lojalna_ 14:49, 08 gru 2014

no to sporo roboty na wiosnę hihi ... jak będzie płot to chciałam przy ostatnim swierku takie wysuniecie w kwadracie a tam drzewko reszta pod płotem w kamyczkach do samej furtki

czyli REMAMENT na koniec roku zrobiony hihihi wieczorkiem jestem u Was no i u Danusi której trzeba się podrzucic :
leon60 14:49, 08 gru 2014

Piękne dekoracje, wianek kradnę
lojalna_ 14:51, 08 gru 2014

Buzka Olu