Fajnie ze Ci sie wianek podoba a rabatki sie robią Danusia chciała kawałek ogrodu zobaczyc to wrzuciłam ale niechetnie bo widac jeszcze tyle braków .... Wiosna to na co czekam
Ja bym tu dała kombinację zygzaków, wypełnią ładnie tę rabatę i nie musisz tyle inwestować w drogie okazy a małe wyglądają zbyt mizernie, za mizerną są, jak na front ogrodu
Donice powinny być większe, dużo większe albo po dwie duże. Zaraz postaram się podpowiedzieć.
Wybacz nieudolność rysunku, ale mam dziś sajgon w domu.
Pod kulami na pniu obwódka lub prawie kostka ze szparą w środku a w niej falujące, wystające trawki i czosnki. ŻÓłte to mogą być żółte kule z bukszpanu, cyprysiki groszkowe 'Filifera Aurea Nana' albo dowolne żółte lub zielone kulki, a nawet czerwone.
Jak się posadzi to można jeszcze "dowalić" trawy, może ML?
Danusiu dzieki Zaprojektowałas to teraz tylko wykonac i swój akcent wlozyc musowo trzeba
donice beda wielkie tylko te wieksze musza poczekac .....w sklepie hihi
Kwadrat w kawadracie jest super tak sie zrobi przejrzyscie kulki na pniu kupowała ostatnio Ania z Lece w kulki musze popytac gdzie takie piekne nabyła
Fajnie juz wiosny sie nie moge doczekac ...tylkomte moje konwaliki jeszcze musze tam upchac
Reszte analizuje nie jestem taka gibka w temacie jak Ty to robisz ciach ciach i już '
Na stronie 169 w zasadzie - jest to co na pierwszej zacytowanej tylko drzewka jeszcze liscie mają
No własne mam same kwadraty a tam na siłe chciałam wlozyc to co mi sie najbardziej podoba nie myslac o kształcie a potem było za pózno przymrozki zapowiedzieli i sadziłam zeby nie zmarniały podoba mi sie układ