Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Iwk4 21:11, 08 gru 2014

No, wreszcie się Jolu znalazłaś, a ja tu Danusi kawkę chciałąm zaproponować, ale nie chciała, żeby ci się nie szwendać, jak gospodarza nie ma, hi, hi
Moje donice też jeszcze w sklepie czekają. Na dodatek one jeszcze nie wiedzą, które do samochodu mają pójść
lojalna_ 21:21, 08 gru 2014

Iwka no wlasnie ..swieta, ogród , ozdoby, prezenty, jedzonko szalenstwo a kaska maleje
monteverde 22:43, 08 gru 2014

lojalna_ napisał(a)
Wejscie i po prawej rabata , która trzeba bedzie wiosna zrobić od nowa. Chciałabym tam trzy stozki z cisa i wymieszane kulki bukszpanowe z cisowymi ale nadal nie wiem , jak szybko te roslinki rosna i czy trzy stozki to nie za duzo ...dziewczyny pisały, że sosenki aut bo nie mieszamy gatunków ... z niskich traw będa konwaliki i hakone i moze kilka stip bo na miskanty chyba za mało miejsca

ten zas sie wtrambolił ..gwiazda

i przed sekunda rozkopał ziemie

Piękny wianek i widać też masz talenta, a Danusi porady bardzo trafione, to masz gotowca na wiosnę tylko działać
Madzenka 06:42, 09 gru 2014

Już idzę oczami wyobraźni wiosnę u Ciebie, ale się będzie dzialo!

Wianek wyszedł Ci świetny!
Napia 07:24, 09 gru 2014

Białe gałązki z białymi ozdobami to super pomysł i te bombeczki z koronkowymi kokardkami, piórka..., ech... rozmarzyłam się
Jestem ciekawa, jak będzie wyglądać frontowa geometryczna rabatka. Bardzo fajny ten pomysł Danusi - prostokąty, kule i trawki w obwódce będzie się działo
Malgosik 09:01, 09 gru 2014

ładny wianek
i święta niebiesko u Ciebie
pozdrawiam
Olili 09:22, 09 gru 2014

lojalna_ napisał(a)
dobra patyczki hihi ale zaznaczam , ze patyczki sa jakies niefotogeniczne tylko badyle widac na fotkach ...

Potwierdzam,że patyczki nieofotogeniczne są ,sama to przetabiałam z chinką z patyków-gałęzi ...znacznie lepiej prezentują się na żywo niż na foto
Także wiem Jolu o co Ci chodzi..ale i tak urok i piękno ich uchwyciłaś
wianek też fajniutki
Olili 09:24, 09 gru 2014

lojalna_ napisał(a)
Agnieszko i Izka ciesze się ze pirniki wyszły znaczy się , że dobre nawet nie wiecie jaki to cieżar taki przepis ....wrzucic i stwierdzic ze rewelacja hihi czekam na fotki pierniczkowe oby dowód był chyba ze juz zjedzone

Fotki pierników u mnie
lojalna_ 09:30, 09 gru 2014

Monteverde

Bardzo mi sie pomysł Danusi podoba szkoda, ze juz nie moge działac hihi tyle pracy jeszcze mam same luki i przeswity fajnie ze na pocieszenie sa swieta

Marzenko

Plany wiosenne to hohoho aby realizacja sie udała i zadowalała nas Ty juz tez nózkami przebierasz jak o wiosnie myslisz

Agus ciesze sie ze Ci sie podobaja gałazki troche sie martwiłam gdzie sie moje skandynawskie klimaty .podziały ...ale moze jeszcze sie znajda Szefowa mi prezent Mikołajkowy zrobiła

Małgosic ;

Fajnie ze jestes buziaczki i dzieki za miłe słowo
lojalna_ 09:33, 09 gru 2014

Izka no to przynajmniej potwierdziłas moj kłopot dzieki ciesze sie ze przynajmniej tyle zrobiłam bo jakos tak mnie dół dopadł ze juz sie bałam ze trudno mi sie bedzie zebrac. Jak sie jednak oglada Wasze inspiracje i słucha ciepłych słów, człek zaczyna sie z innymi cieszyc z drobiazgów i tak jest fajnie ......

()