Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 14:05, 23 wrz 2014

Tess napisał(a)
Tylko w miejsce z przewiewem proponuję.
Buksiki teraz mogą być osłabione, a jakieś paskudztwa się w tym roku im przyplątują.

Czytałam odpukac u mnie nie

lojalna_ 17:36, 23 wrz 2014

Tess napisał(a)
Tylko w miejsce z przewiewem proponuję.
Buksiki teraz mogą być osłabione, a jakieś paskudztwa się w tym roku im przyplątują.

Zrobi sie jak mowisz

Byłam na jednej nodze w Goczałkowicach wpadłam jak po ogien 13 choin k i trzy buki . Choin jeszcze moze zostało 5 a buki 2 . Niestety buczki małe ale juz sił mi brakuje na to szukanie, czas ucieka trzeba sie zajac sadzeniem . Postawiłam to sobie troche sie zlewa przed choinami musze żółtych plam dodac . Mam nadzieje ze jak sie zasadzi zasypie kora to bedzie efekt
Jutro moj eM sam po swierki jedzie wiec całosc mozna bedzie sadzic swierki fajne bo takie wieksze juz bardzo mi sie podobały. Dostałam karte rabatowa, wiec teraz zamiast do promodu to do Kapiasa bedziemy jezdzic tak to widze .....
lojalna_ 17:44, 23 wrz 2014

lojalna_ 17:49, 23 wrz 2014

Jak beda jutro swierki to poustawiam i poprosze was o pomoc. Zastanawiam sie nad jeszcze jednym rozwiazaniem
1. Swierk stary, choiny k, tuje i trzy swierki
I wtedy przed choinami hortensje z trawami a przed tujami buki, przed swierkami choiny J

2. Swierk stary, tuje przed nimi hortensje, choiny przed nimi buki, swierki s przed nimi choiny J

Cos mi sie wydaje ze buki z choinami ciemno wygladaja ale na wiosne jak beda zielone przyrosty to bedzie inaczej.

Pytałam o graby kolumnowe to dopiero na wiosne w marcu pytac hm no to bede czekac a sa tam piekne zreszta wiecie.
lojalna_ 18:18, 23 wrz 2014

Jeszcze musze dokupic dwie tuje jak beda.

lojalna_ 18:19, 23 wrz 2014

Jutro bedzie słoneczko i swierki i zrobie zdjecia aparatem łatwiej bedzie podjac decyzje
ewakatowice 18:19, 23 wrz 2014

konecznie !
BusyBee 18:26, 23 wrz 2014

Dużych decyzji czas nastał suuuper
.... ja ciągle swoje- razi mnie ten dom sąsiada- zasłoń go nasadzeniami, póki jesteś w fazie planowania i jest to jeszcze możliwe... bo potem na każdym zdjęciu z ogrodu będziesz go miała....
lojalna_ 18:34, 23 wrz 2014

BusyBee napisał(a)
Dużych decyzji czas nastał suuuper
.... ja ciągle swoje- razi mnie ten dom sąsiada- zasłoń go nasadzeniami, póki jesteś w fazie planowania i jest to jeszcze możliwe... bo potem na każdym zdjęciu z ogrodu będziesz go miała....

Swieta racja myslisz ze trzy buki nie daja rady za mało.....
BusyBee 19:03, 23 wrz 2014

lojalna_ napisał(a)

Swieta racja myslisz ze trzy buki nie daja rady za mało.....

Może dadzą...a jakie to buki, bo nie doczytałam?