Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 21:55, 22 kwi 2015

Natyrałam sie dzisaj fest, jutro jade do Krakowa ale sluzbowo nic wiec w ogrodzie nie zrobie ...szkoda ale za to w piateczek ale za to w piateczek cykne jakies fotki wreszcie .

Buksiki posadzone , buki maja nowe miejsce , hortki , trawy przesuniete zgodnie z Waszymi wskazowkami z zeszlego roku )) płot jeszcze ne skonczony ....zabrakło listewek w casto ale numer moj em mnie przeklina ze forum wykupiło hahahah szuka w necie jak znajcie to powiedział najpierw kupie a potem pisz gdzie hahahhah ))/) buziaczki miłego wieczoru padam na.....nos )
Ewa777 22:04, 22 kwi 2015

Jolu, jestem ciekawa tej Twojej pracy i zmian w ogrodzie Czekam do piątku na zdjęcia
Ensata 22:55, 22 kwi 2015

lojalna_ napisał(a)

Bo Ci dykcja po winku nawaliła :
hahahahha, dosko
malgorzata_s... 23:01, 22 kwi 2015

Jola przyjedź mi kulki uczesać Płotek, grujecznik, kulki, wszystko śliczne
jazzy 00:01, 23 kwi 2015

lojalna_ napisał(a)
... ale za to w piateczek ale za to w piateczek cykne jakies fotki wreszcie .

Jezuuu, jak ja wytrzymać mam do pt?
Eh...
lindsay80 00:25, 23 kwi 2015

lojalna_ napisał(a)

Damy rade kochana, fajnie , ze jestes szkoda ze nie Ty jestes moja sasiadka .).)

ciekawe czy na żywo byśmy nie darły kotów?

Eeee, raczej niemożliwe, ale życie rodzinne w naszych domach mogłoby być lekko zaburzone
Ja już stwierdzam, że na forum za dużo czasu poświęcam, a co by się działo jakby dwie baby zakręcone ogródkowo dzielił tylko płot? hihi
Iwk4 00:31, 23 kwi 2015

Jolu, no fieeeesz? Do piątku mam wisieć na płocie? I to jeszcze tym świeżo malowanym? Zlituj się proszę
Fotki daj
lojalna_ 06:44, 23 kwi 2015

Iwk4 napisał(a)
Jolu, no fieeeesz? Do piątku mam wisieć na płocie? I to jeszcze tym świeżo malowanym? Zlituj się proszę
Fotki daj

Iwko było by cudnie gdyby juz był pomalowany......ale nawet go jeszcze w wiekszek czesci nie ma samo zycie
lojalna_ 06:45, 23 kwi 2015

lindsay80 napisał(a)

ciekawe czy na żywo byśmy nie darły kotów?

Eeee, raczej niemożliwe, ale życie rodzinne w naszych domach mogłoby być lekko zaburzone
Ja już stwierdzam, że na forum za dużo czasu poświęcam, a co by się działo jakby dwie baby zakręcone ogródkowo dzielił tylko płot? hihi

Jak to co by sie działo ? Byloby łatwiej i milej dzieki za wszystko
lojalna_ 06:46, 23 kwi 2015

jazzy napisał(a)

Jezuuu, jak ja wytrzymać mam do pt?
Eh...

Przespij to czekanie. Martus mam rece jak regionalna kobita gornicze ....po tej robicie troche nie potrafie doszorowac wstyd w rekawiczkach koronkowych wyskocze zeby zaslonic ten french hihihi