Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lindsay80 22:56, 24 kwi 2015

lojalna_ napisał(a)

Wielkie dzieki jak te kolory tak sie roznia w realu to wybór jeszcze trudniejszy niz myslałam

Jola, a gdzie ten Remmers będziesz kupować, znasz miejsce gdzie na żywo można zobaczyć ich paletę kolorów? - bo ja też szukam szarego na pergolę, panowie, którzy dopiero co robili mi taras powiedzieli, że produkty do drewna tej firmy są najlepsze.

Jak tam serby, stacjonują już na swoim miejscu?
gierczusia 10:20, 26 kwi 2015

lojalna_ napisał(a)

Haaa ja sie nie potrafiłam polozyc .......

Oj wczasy, skarpetki załoz a jedz kobito !

Ja mam ten sam problem, nie znosze tych buciorów ogrodowych , wszystkie mi brudza stopy z ziemi a skarpet nie zaloze .....niet nigdy

Jakich rekawic uzywacie , no rece mam katastroficzne

Ofafluniłam ekran ja pracuję w adidasach i przynajmniej nogi mam czyste za to na łapach tzw blekfrencz i chętnie bym znalazła rękawiczki naprawdę chroniące to znaczy się..mam takie..do oczka.. ale to sa takie twarde cholery ,źe normalnie pracować na rabatach się w nich ńie da...
Ewkakonewka 17:24, 26 kwi 2015

Jola???? Siedzisz sobie na tarasie?
Borbetka 08:19, 27 kwi 2015

Zużywam 2-3 paczki rękawiczek jednorazowych w sezonie. Kupuję mocniejsze, nitrylowe. Przerobiłam już dziesiątki ogrodowych, różnorakich. Albo są za grube albo ręce się pocą niemiłosiernie itd., itd. Wiadomo, że w jednorazówkach ręka w upale robi się mokra, ale zdejmuję i wyrzucam. Zakładam nowe i tak w kółko. Jedynie czasem do obróbki róż zakładam jakieś ogrodnicze, ale te które mi pozostały z tego rodzaju są zawsze ubrudzone, bo jakoś nie potrafię ich używać tylko do "czystych" prac. Prać mi się ich nie chce.
Kacha123 10:26, 28 kwi 2015

Jolcia, gdzie przepadłaś? Tęsknimy!
Karol99 14:22, 28 kwi 2015

Właśnie, halo??
kasia_w 14:36, 28 kwi 2015

W sprawie rękawic- mam delikatne paznokcie, jak nie ubiorę to po 5 minutach pazury do wymiany. Wkładam 2 warstwy- najpierw gumowe, zwykłe, cienkie. Na to polarowe z decathlona najtańsze, które potem piorę. Gorąco jak w piekle ale pazury bezpieczne. Rękawice ogrodowe jak dla mnie w ogóle się nie sprawdzają.
kasia_w 14:42, 28 kwi 2015

No nie Jolka, ja tu wieki nie byłam. Zaglądam i co- lawenda w lawendowym !Toż to koniec świata Też kupiłam niedawno platinum nico, tak pod 30 sadzoneczek, ale drogo i małe. Ciekawe jak nam będzie zimowała.
Mam jeszcze inną tak zwaną "zwykłą", ale do tej pory łysa prawie! Chyba jej podziękuję, tydzień jej daję na ogarnięcie się.
lojalna_ 07:22, 29 kwi 2015

kasia_w napisał(a)
No nie Jolka, ja tu wieki nie byłam. Zaglądam i co- lawenda w lawendowym !Toż to koniec świata Też kupiłam niedawno platinum nico, tak pod 30 sadzoneczek, ale drogo i małe. Ciekawe jak nam będzie zimowała.
Mam jeszcze inną tak zwaną "zwykłą", ale do tej pory łysa prawie! Chyba jej podziękuję, tydzień jej daję na ogarnięcie się.

Hej Kaska ....usmiałam sie lawenda w lawendowym pelne zaskoczenie

Kasiu tez sie martwie o lawende ...primo jak bedzie zimowala, secundo czy jej wyglad po zimie nie zmusi mnie do zmian na tej podwyzszanej rabacie , nic tam innego nie ma tylko lawenda
Zobaczymy narazie zaczynaja jej wylazic łebki

Kaska miło Cie widziec
lojalna_ 07:26, 29 kwi 2015

Karol99 napisał(a)
Właśnie, halo??

Karol Ty juz wyluzowany wreszcie i wiosenny awatarek pozdrawiam