Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzony z pasją

Ogród tworzony z pasją

Karol99 10:25, 10 sty 2016

MirellaB napisał(a)

Też tak zrobiłam

Ja juz jestem przezorny, bo rok temu z powodu tzw. suszy fizjologicznej przychorował mi odcinek żywopłotu.
zawitka 11:37, 10 sty 2016

I ja jak głupota rzucałam śnieg pod rośliny a moi obserwatorzy z bloku pewnie pomyśleli jakaś szalona
Karol99 11:40, 10 sty 2016

Hahah Moi sąsiedzi tez się na mnie pewnie dziwnie patrzyli, chociaż już się do tego pryzwyczailem
Ewik 12:14, 10 sty 2016

Karol99 napisał(a)
Hahah Moi sąsiedzi tez się na mnie pewnie dziwnie patrzyli, chociaż już się do tego pryzwyczailem

Witam w klubie, to wyobrażcie sobie jak jesienią mzył deszcz a ja z konewką biegałam i podlewałam pod świerkami , to dopiero mieli ubaw )
Karol99 12:19, 10 sty 2016

Haha, ja na jesieni tez podlewalem po deszczu. Spojrzenie sąsiada było bezcenne.
miskka 12:46, 10 sty 2016

To chyba wszyscy tak mamy U mnie co chwila słyszę: "że ci się chce" Hihi
AnnaCh 13:07, 10 sty 2016

U mnie w najbliższej okolicy chyba tylko ja i moja jedna sąsiadka (ta, która ostatnio spaliła brzozę) jesteśmy tak zakręcone na punkcie ogrodów Reszta nie ma nic, albo ma tuje, albo po jakimś jednym krzaku gdzieś w trawie. Nie liczę jednych sąsiadów, którzy mają ładny ogród, ale oni go "wynajmują", bo nic przy nim nie robią, ostatnio to nawet do koszenia trawy przyjechała firma.
Na mnie to wszyscy dziwnie patrzą, a jak komentowali jak po ciemku przy świetle latarni zdzierałam darń pod nową rabatę
Karol99 15:02, 10 sty 2016

miskka napisał(a)
To chyba wszyscy tak mamy U mnie co chwila słyszę: "że ci się chce" Hihi

To prawda, jesteśmy pozytywnie zwariowani
Karol99 15:04, 10 sty 2016

AnnaCh napisał(a)
U mnie w najbliższej okolicy chyba tylko ja i moja jedna sąsiadka (ta, która ostatnio spaliła brzozę) jesteśmy tak zakręcone na punkcie ogrodów Reszta nie ma nic, albo ma tuje, albo po jakimś jednym krzaku gdzieś w trawie. Nie liczę jednych sąsiadów, którzy mają ładny ogród, ale oni go "wynajmują", bo nic przy nim nie robią, ostatnio to nawet do koszenia trawy przyjechała firma.
Na mnie to wszyscy dziwnie patrzą, a jak komentowali jak po ciemku przy świetle latarni zdzierałam darń pod nową rabatę

To u mnie też tak jest. Mogę zliczyć osoby na palcach którzy dbają o swoje ogrody i lubią to robić. Na mojej ulicy to właściwie tylko sąsiadka. Reszta uważa, że posadzone rośliny mają sobie radzić same i nic kompletnie nie robią.
Ja żałuję, ponieważ zawsze można wymienić się roślinami i co najważniejsze doświadczeniem.
agnieszka_m 15:07, 10 sty 2016

Karol99 napisał(a)

To u mnie też tak jest. Mogę zliczyć osoby na palcach którzy dbają o swoje ogrody i lubią to robić. Na mojej ulicy to właściwie tylko sąsiadka. Reszta uważa, że posadzone rośliny mają sobie radzić same i nic kompletnie nie robią.
Ja żałuję, ponieważ zawsze można wymienić się roślinami i co najważniejsze doświadczeniem.

To szkoda że nie jesteś moim sąsiadem