Derenie cudne, nie znam tych odmian wcale. Sliczne, duże sadzonki. Horka wiosną będzie nimber one w ogrodzie, yeraz też bardzp mi się podoba. Buziol wEwciu
Niestety tak z tymi wyjątkowymi odmianami jest, że albo nie można ich wcale znaleźć, albo są za grube pieniądze. Trzeba się zawczasu nastawić, że się bierze nawet drogą (jeżeli nam bardzo zależy), to wtedy łatwiej
Też tak kilka razy miałam, że jak zobaczyłam cenę z roślinę to się wahałam, a potem jej nie było i żałowałam, ze nie wzięłam.
Tej książki, którą kupiłaś też nie mogę nigdzie znaleźć. Poszła jak świeże bułeczki
Mireczko, też myślę, że za gęsto, ale nie wiem, co mi przeżyje po zimie i na początku roślinki będą małe. Ciąć będziemy, a jak się okaże, ze wszystko dobrze rośnie i jest za gęsto, to będziemy przesadzać
Moje czosnki czują się dobrze, ale fakt - rosną na słonecznych rabatach. Zauważyłam, że kilka się okociło i te młodziutkie nie kwitną. Bardzo lubię czosnki
Kasiu, szukałam celowo takich odmian, które rozświetlą ścianę tuj - to Ty mnie do tego zainspirowałaś Do tego chciałam też, żeby ładnie kwitły. Podobno bardzo ładnie przebarwiają się na jesień. Same plusy Tylko czy im będzie dobrze u mnie?
Kwitnąca hortka o tej porze, to dziwny widok Ma dużo pąków, więc trochę mi pokwitnie.
Niebieska hortka od Ciebie przeżyła zimę - bardzo się cieszę