Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Gardener27 11:09, 16 sie 2015

Ewa777 napisał(a)

Musiałem zacytować Pięknie wyszła ta rabata Czapki z głów
malgorzata_s... 11:46, 16 sie 2015

Ewuniu buksików wreszcie trafiły na swoje miejsce Śliczna ta rabatka. U mnie wreszcie pada. Rośliny te co nie padły może odżyją. Fajnie się ochłodziło i może jakoś dam radę Buziam
Anusia 12:46, 16 sie 2015

Bardzo, bardzo ładna rabata. Moją uwagę przykuły jeżówki, cudne.
Ewa777 13:40, 16 sie 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ewuniu buksików wreszcie trafiły na swoje miejsce Śliczna ta rabatka. U mnie wreszcie pada. Rośliny te co nie padły może odżyją. Fajnie się ochłodziło i może jakoś dam radę Buziam

Buksiki już przycięte, więc jest jeszcze lepiej Fajnie, że u Ciebie już popadało. Może wszystkie roślinki odżyją U mnie nie, ale się ochłodziło. Buziaki Przytul od nas Krzysia
Ewa777 13:41, 16 sie 2015

Anusia napisał(a)
Bardzo, bardzo ładna rabata. Moją uwagę przykuły jeżówki, cudne.

Jezówki ładne, tylko milkshake jakieś niskie i ich nie widać. Ja zachwycam się pysznogłówką, bo na jeżówki już się napatrzyłam
Ewa777 13:43, 16 sie 2015

Gardener27 napisał(a)

Musiałem zacytować Pięknie wyszła ta rabata Czapki z głów

Zobaczymy, jak roślinki się rozrosną, czy nie będę musiała ich przenosić. Na razie odętka taka malutka, że nie wiem, czy to taka odmiana, czy mi wyskoczy w górę i się zdziwię
Anda 14:23, 16 sie 2015

Podglądam Twój wątek już od jakiegoś czasu, bo tak jak i Ty mam niezbyt duży ogród. Bardzo podoba mi się zmieniony przedogródek. Ta nowa rabata świetnie Ci wyszła. Ciekawe, czy tak ją zostawisz
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Ewa777 14:58, 16 sie 2015

Anda napisał(a)
Podglądam Twój wątek już od jakiegoś czasu, bo tak jak i Ty mam niezbyt duży ogród. Bardzo podoba mi się zmieniony przedogródek. Ta nowa rabata świetnie Ci wyszła. Ciekawe, czy tak ją zostawisz

Witaj A masz jakieś sugestie co do zmian?
Podejrzewam, że w niektórych miesiącach na tej rabacie nie będzie kolorów, więc pewnie coś dosadzę. Rośnie tu jeden aster i już myślę o dosadzeniu 2, żeby na jesieni coś kwitło Wiosną na pewno będą tu tulipany i krokusy.
Anda 15:29, 16 sie 2015

A może jeszcze jakaś chryzantema na jesień, bo chyba nie masz tam żadnej? One dopiero zawiązują pączki, jak dzień zrobi się krótszy od nocy.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Ewa777 16:14, 16 sie 2015

Anda napisał(a)
A może jeszcze jakaś chryzantema na jesień, bo chyba nie masz tam żadnej? One dopiero zawiązują pączki, jak dzień zrobi się krótszy od nocy.

Jak zobaczę jakąś ładną, to może się skuszę