Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

bozga 22:48, 10 maj 2016

ja nie jestem pewna czy Twój ogródek przeżyje to spotkanie Sądząc po zainteresowaniu będzie nalot Pozdrawiam serdecznie
Ewa777 22:56, 10 maj 2016

bozga napisał(a)
ja nie jestem pewna czy Twój ogródek przeżyje to spotkanie Sądząc po zainteresowaniu będzie nalot Pozdrawiam serdecznie

Bożenko, może jest jakiś wątek o spotkaniu u mnie, a ja o tym nie wiem Jak na razie tyle osób, co się zgłosiło u mnie, dam radę przyjąć
Widziałaś, ile osób przyjedzie do Kindzi albo do Bogdzi - to są prawdziwe zloty
Margo 23:11, 10 maj 2016

Ewo, wybierasz się do renka w ten weekend?
Moja rajska jabłonka dopiero zaczęła kwitnąć, i jest dosłownie oblepiona kwiatami. Liczę na dużą ilość owoców, bo nalewka z nich wg Twojego przepisu jest rewelacyjna
Ewa777 23:25, 10 maj 2016

Margo napisał(a)
Ewo, wybierasz się do renka w ten weekend?
Moja rajska jabłonka dopiero zaczęła kwitnąć, i jest dosłownie oblepiona kwiatami. Liczę na dużą ilość owoców, bo nalewka z nich wg Twojego przepisu jest rewelacyjna

Małgosiu, dobrze, że pytasz, bo ja trochę zakręcona jestem
Do Renka wybieram się koniecznie, ale muszę zmienić plany. Pasuje mi tylko niedziela po 11.00. Jak by Ci to pasowało, to chętnie z Tobą pochodzę

Przy okazji, jak ktoś wybiera się w niedzielę, to dajcie znać - może uda się spotkać
Flower1 23:28, 10 maj 2016

Ewa777 napisał(a)

Do Renka wybieram się koniecznie, ale muszę zmienić plany. Pasuje mi tylko niedziela po 11.00. Jak by Ci to pasowało, to chętnie z Tobą pochodzę

Przy okazji, jak ktoś wybiera się w niedzielę, to dajcie znać - może uda się spotkać

Ech chciałam być ale mamy Komunię..zobaczymy sie 4 go )Ja swoje róze spryskałam juz Topsinem, a może ma za sucho ?ja tez cześćiej podlewam ,straszna susza..
Katkak 07:45, 11 maj 2016

Ewcia ja też uwielbiam obserwować jak roślinki budza się do życia. Ambrowce dadza czadu, to pewne . śliczny ten rh CW i kiwiecia masz mnóstwo. Buziak
LyraBea 10:59, 11 maj 2016

Ewa777 napisał(a)

Ja też niestety z bólem serca muszę sobie odpuścić Renk z powody komunii chrześniaka a widzialam reklamy jadąc obwodnicą i mnie aż skręciło

Nie mogę doczekać, żeby się z Tobą Ewciu i pozostałymi ogrodowiskowo pozytywnie zakręconymi spotkać.
Ślicznie się u Ciebie zaczyna wszystko budzić do życia. Mój rodek też już wystrzelił na całego bielą zabrudzoną różem, ale pozostałe dwa w tle się ociągają, więc będą kwitnąć na raty. Może i dobrze, będą mnie dłużej cieszyć sobą. Zdecydowanie za krótko wszystko kwitnie a potem znowu trzeba cały rok czekać
Ewa777 19:22, 11 maj 2016

Flower1 napisał(a)

Ech chciałam być ale mamy Komunię..zobaczymy sie 4 go )Ja swoje róze spryskałam juz Topsinem, a może ma za sucho ?ja tez cześćiej podlewam ,straszna susza..

W tych listkach zakręconych są jakieś żyjątka, bleeee
Muszę czymś popryskać, ale jeszcze nie wiem czym.
Sucho jest bardzo - podlewam teraz ogród codziennie. Ambrowce nawet 2 razy dziennie.
Mam bardzo zapchany ten weekend, ale na niedzielę wyskoczę do Renka. To będzie około 11.00.

Funkie wreszcie ruszyły

Ewa777 19:29, 11 maj 2016

Katkak napisał(a)
Ewcia ja też uwielbiam obserwować jak roślinki budza się do życia. Ambrowce dadza czadu, to pewne . śliczny ten rh CW i kiwiecia masz mnóstwo. Buziak

Dzięki, Kasiu Tak się cieszę, że się niedługo spotkamy
Pytałaś Gosię o pysznogłówkę. Moja wygląda tak jak na zdjęciu. Zastanawiam się, czy wszystko z nią dobrze, bo jest dużo jaśniejsza niż u Gosi.

Kasya 19:30, 11 maj 2016

Ewa777 napisał(a)

Jestem mile zaskoczona jej rozwojem. Ale dojrzałam dziś, że coś ją podjada - podejrzewam opuchlaki i po drugie ma coś na listkach, przez co się skręcają. Czym ją popryskać?

to pewnie nimułka rozana
usuwaj listki od razu
ja bym spryskala mospilanem