Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 21:42, 31 maj 2016

Katkak napisał(a)
Kochani na pamiątkę wspaniałych chwil z Wami

Kasiu, dziękuję Ci za zdjęcia Bardzo miło spędziliśmy z Wami czas Czekamy z niecierpliwością na lato
Ewa777 21:50, 31 maj 2016

Flower1 napisał(a)
Ale miałyście super spotkanie )Ewa u mnie na rózach mszyca,trawy nie odbijaja masakra jakaś. Jak tam sytuacja u Ciebie?

Madziu, te spotkania są niesamowite. Spotykam ludzi i gadam z nimi jakbym znała ich od lat. Z Gosią to już zaprzyjaźniłam się
Mam nadzieję, że nasze sobotnie spotkanie będzie też przyjemne i wesołe

Przy okazji przypominam, że w sobotę o 14.00 spotykamy się u mnie Jeżeli ktoś się do mnie wybiera, a nie dostał wiadomości z adresem, to niech się przypomni czym prędzej
Ewa777 21:59, 31 maj 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ewuniu jak pusto bez Was. Dobrze że niedługo się zobaczymy znowu
Ja fotki robiłam tylko u Eli ale mam

Świetne te fotki Gosiu Bardzo chciałam mieć zdjęcie na ławeczce Eli A zapomniałam wyjąć aparat Za 25 dni znowu się spotkamy

Ewa777 22:14, 31 maj 2016

Margo napisał(a)
Fajne spotkania, a w sobotę znów się bedzie działo

Gosiu, ludzie z Ogrodowiska są wspaniali Bardzo lubię te spotkania. A kolejne już w sobotę

Coś z mojego ogrodu
Ewa777 22:25, 31 maj 2016

Gocha napisał(a)
Ewuś Ty to jesteś podróżniczka- fajne spotkania- cudowni ludzie- wszyscy szczęśliwi. Czy będziesz może w czerwcu u Kindzi ?

Gosiu, bardzo lubię podróżować A najbardziej lubię góry i Kraków
Gosia już Ci odpowiedziała - będę u Kindzi

A oto kilka zdjęć z podróży.
Pisarzowice

Flower1 22:31, 31 maj 2016

Ewa777 napisał(a)

Madziu, te spotkania są niesamowite. Spotykam ludzi i gadam z nimi jakbym znała ich od lat. Z Gosią to już zaprzyjaźniłam się
Mam nadzieję, że nasze sobotnie spotkanie będzie też przyjemne i wesołe

Przy okazji przypominam, że w sobotę o 14.00 spotykamy się u mnie Jeżeli ktoś się do mnie wybiera, a nie dostał wiadomości z adresem, to niech się przypomni czym prędzej

Ewciu pamiętam, oczywiscie że sie wybieram dzieciaki jada do dziadków bede sama )Juz nie moge sie doczekać!
Ewa777 22:40, 31 maj 2016

Anusia napisał(a)
Świetne zdjęcia ile radości na twarzach, super.

Aniu, szykuj aparat na sobotę Też uchwycisz tę atmosferę

Po drodze odwiedziłam Bogdzię i obejrzałam jej przepiękny ogród. Takich wielkich, zdrowych, wypielęgnowanych i gęstych rododendronów nie widziałam w życiu. Bardzo jestem wdzięczna Bogdzi za to zaproszenie Z jej ogrodu ciężko wyjechać, chciałoby się ciągle zachwycać Do tego Bogdzia i jej mąż są przesympatyczni Dziękuję Wam kochani za te chwile spędzone w Waszym Królestwie

Ewa777 22:51, 31 maj 2016

U Bogdzi

U Bogdzi rododendrony są takiej wielkości. Najlepiej to widać, gdy ktoś przy nich stanie
Ewa777 22:54, 31 maj 2016

Margo napisał(a)
A u nas znów ani kropli deszczu od dawna. Wokoło ciemne burzowe chmury, grzmoty ciągle słychać, wszyscy wokół sie cieszą że pada, a nas omija . U mnie chyba jakieś zaklęte miejsce ...

Żartujesz. U mnie pada codziennie i to nie w nocy, czy jak jestem w pracy, tylko wtedy gdy wrócę do domu i nie mam jak wyjść, żeby popielić. Złośliwy ten deszcz. Trudno, będziecie podziwiać moje chwasty Też ładnie rosną
Ewa777 22:57, 31 maj 2016

Flower1 napisał(a)

Ewciu pamiętam, oczywiscie że sie wybieram dzieciaki jada do dziadków bede sama )Juz nie moge sie doczekać!

Z jednej strony szkoda, że bez dzieci, bo Dorotka miałaby towarzystwo Z drugiej strony rozumiem Ciebie, bo będziesz mogła się wyluzować, a nie patrzeć ciągle na dzieci Oby nam pogoda dopisała, bo u mnie pada. Dziś po 16.00 nawet przeszła burza.