Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 16:17, 01 cze 2016

mirkaka napisał(a)
Witaj po podróży Piękne miejsca zwiedziliście te ogólnodostępne i te prywatne.

Zdjęcia jak zawsze nie oddają wszystkiego, ale myślę, że się udały i osoby, które tam nie były dzięki fotkom mają wyobrażenie jakie piękne są te ogrody
Ewa777 16:21, 01 cze 2016

LyraBea napisał(a)
Śliczne w tych ogrodach. Pewnie nie chciało Ci się z nich wychodzić
Uśmiecham się na myśl o spotkaniu. Jeszcze raz chce Ci podziękować za wyłapanie mnie na forum. W końcu świeżynka jestem i ledwo co się "poznałyśmy" na Ogrodowisku. W drugiej strony wiem, jak wspólna pasja zbliża. Oj nie będziemy się u Ciebie nudzić. Nie ma mowy o jakiejkolwiek niezręcznej ciszy
I daj spokój porządkom. Doskonale wiadomo, że człowiek tylko się odwróci a już wyrosną na 10cm.

Beatko, rzeczywiście nie chciało się wychodzić z tych ogrodów Tylko dlatego, że plan był napięty udało się mnie stamtąd wyciągnąć
A do pracy tak się nie chciało wracać...
Roślinki musztruję, żeby sztywno się trzymały na Wasz przyjazd Takim chwastom poniżej 10cm podaruję, ale tym powyżej muszę powiedzieć "Pa"
Ewa777 16:22, 01 cze 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Co za widoki! Siedzę i wzdycham do monitora
Miłego dnia

Dzięki Asiu Ja też wzdycham do wspomnień
Ewa777 16:24, 01 cze 2016

Margo napisał(a)
Zdjęcia z podróży przepiekne
W sobotę oczywiście będę, a czy z dziećmi to jeszcze nie wiem

Jest jeszcze trochę czasu, to zdążysz podjąć decyzję Ja bym chciała z dziewczynkami, ale zdecyduj sama Buziaki
Ewa777 16:35, 01 cze 2016

Dorota123 napisał(a)
Piękne wspomnienia zostaną na długo, chętnie zobaczyłam wszystkie zdjęcia.

Dorotko, widziałam Cię na zdjęciach u Bogdzi Piękny ma ogród, prawda Ciężko go opisać bez używania ochów i achów. Dla mnie jest zdecydowanie niepowtarzalny
Ewa777 16:38, 01 cze 2016

Flower1 napisał(a)

Boska relacja .Piekne Rh u Bogdzi ,nigdy nie widziałam takich wielkoludów tylko sobie wyobrażam jak to musi wyglądać na żywo.

Te zdjęcia, które zacytowałaś to z części, która przedstawiała ogrody angielskie. To są takie pokoiki - każdy w innym kolorze i z innymi kwiatami. Bardzo je lubię o każdej porze roku

Madziu, to tym razem przyjedź na luzie sama, a innym razem z dziećmi
Ewa777 16:40, 01 cze 2016

olga80 napisał(a)
Jak ja Ci zazdroszczę takiej wyprawy. Piękne widoki i na deser odwiedziłaś ogród Bodzi Nacieszyłam chociaż oczy pięknymi zdjęciami

Ogród Bogdzi widziałam jako pierwszy i zachwycił mnie wszystkim. Widziałam wcześniej zdjęcia, ale to zdecydowanie nie to samo Poza tym Bogdzia i jej mąż są wspaniałymi ludźmi i dla nich warto też pojechać
Ewa777 16:42, 01 cze 2016

Pszczelarnia napisał(a)

Bardzo kolorowo a te berberysy aż świecą. I hosty na słońcu dają radę... .

Te breberysy też mnie zachwyciły i zastanawiam się, gdzie ten kolor pasowałby w moim ogrodzie Hosty na słońcu również mnie zastanowiły. U mnie część host rośnie na słońcu, ale czasami je przypala.
Ewa777 19:16, 01 cze 2016

Na deser zostawiłam Wam ogród Gosi Bardzo lubię wszystkie zakątki w jej ogrodzie Z miesiąca na miesiąc ten ogród pięknieje Zachwycam się nim za każdym razem. I chociaż wszystkim się wydaje, że już nic w nim się nie mieści, Gosia zawsze znajdzie miejsce na kolejne nowe śliczne roślinki

Ewa777 19:28, 01 cze 2016

Zapraszam na spacer po ogrodzie Gosi