Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 22:16, 26 sie 2016

EwaIgi napisał(a)
A ja właśnie dostałam Yokodankę na urodziny wczoraj (urodziny dopiero za trzy tygodnie). Byłam u mojej siostry i wpadła mi nowa zdobycz u niej i oczywiście z pretensją czemu ja nie mam takiej - a ona sobie gdzieś poszła i przyniosła mi drugą dla mnie. Miałam ją dostać za parę dni

Czy ona duża rośnie?

Jestem ciekaw jak Twoja będzie rosła. Moja ma strasznie wiotkie gałązki, które nie utrzymują dużych kwiatostanów. U mnie rośnie 3 rok i ma tak około 40cm.
Ewa777 22:19, 26 sie 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ewcia jak ambrowców kolor złapią to faktycznie z berberysami się zgrają cudnie

Też to widzisz? Moje ID wszystkie się pięknie przyjęły
Ale miałam fajne spotkania w tym tygodniu I mamy wreszcie prawdziwie letnią pogodę
Ewa777 22:22, 26 sie 2016

Katkak napisał(a)
Ewciu sorry, że piszę dziś, ale wczoraj samolubnie powklejalam zdjęcia u siebie i padlam . Serdecznie dziękujemy Wam za.gościnę. Uwielbiamy Was, ale chyba to woiesz. Mamm wrażenie jakbyśmy znali.się od dawna. Ogrod macie piękny, duzo większy niz na zdjęciach. Nawet jak dzieciaki się piłką bawiły to taka regleksja mnie naszla, że u nas pilkaciagle w rabatach ląduje, a u Was jednak trawnik jesst dużo wiekszy. Wypielegnowany azmilo. Ogrod cudowny , z charakterem, bardzo indywidualny. Widoczna.jest w nim pasja Was obojga i to jest przefajne. Kolekcja hortensji imponujaca. Ta Tradiva chyba wygryzla budleje odnosnie.ilosci mogyli, coś niezwykłego . Zdjecia wrzuce z drpgi, bo jestesmy w trakcie pakowania. Buziaki wiielkie dla Was i jeszcze raz dziękujemy .

Kasiu, nie spodziewałam się, że napiszesz przed powrotem do domu
Szybka jesteś Dziękuję za wszystkie miłe słowa Bardzo się cieszyłam na to nasze spotkanie Bardzo Was lubimy i super się nam rozmawia Mam nadzieję, że następnym razem uda nam się dłużej sobą nacieszyć

Dla Ciebie św. Tereska

Ewa777 22:26, 26 sie 2016

Katkak napisał(a)

Kasiu, dziękuję za wszystkie cudne zdjęcia Bardzo mi się spodobały te ujęcia Ale dałaś mi do myślenia Dziś przez cały dzień myślę o tym kloniku Może będzie na targach jesiennych
Ewa777 22:34, 26 sie 2016

ewsyg napisał(a)
Ewuś wszystko pooglądałam i wszystko mi się podoba, każdy zakątek ogrodu. Szkoda, że u mnie nie chcą kwitnąć ogrodowe hortensje ale dobrze, że są bukietowe. Pozdrawiam cieplutko

Szkoda, że nie wszędzie udaje się hodować ogrodowe. Ale jest kilka odmian, które kwitną na starych i nowych pędach, więc jest szansa

Ostatnio jestem zachwycona też bukietowymi - mają olbrzymie kwiatostany

gierczusia 08:55, 27 sie 2016

Ewa777 napisał(a)

Domek był zbudowany dla najmłodszej córki Ja też marzyłam o takim domku, dlatego go postawiliśmy. Jednak moje marzenia nie pokrywają się z marzeniami córki Jak przyjedziesz, to możesz zwiedzić domek, a nawet zjechać po zjeżdżalni Na pewno się nie zarwie pod Tobą Też tam czasami wchodzę

Ewciu a doooopsko mnię siem zmieści ??
Ależ pędzisz Kobitko
Ściskam mocno bardzo nie chce mi się do roboty wracać
gierczusia 09:02, 27 sie 2016

Ooo ..jaaaa o odwiedzinach poczytałam łezka wspominkowa mi się w oku zakręciła ... Cuudooo
Mój Cunnnghams też siė zbiera do kwitnienia..i nie wiem czy się cieszyć czy jak, bo podobno na tych pėdach już nie zakwitnie wiosną ...aaa..zobaczymy
Wy nawet batut ucisnęliście ?? normalnie szacun i plosiem mi tu nie mówić ,że macie mały ogród
Ściskam mooocno
Ewa777 18:10, 29 sie 2016

gierczusia napisał(a)

Ewciu a doooopsko mnię siem zmieści ??
Ależ pędzisz Kobitko
Ściskam mocno bardzo nie chce mi się do roboty wracać

Eluś, cała się zmieścisz Tam jest sporo miejsca
Już przyhamowałam Teraz każdy nadąży Mi też się nie chce wracać do pracy. Na dodatek ruszam z kopyta. Plany na wrzesień pękają w szwach!

Moje rzeczki begoniowe bardzo mnie cieszą

lojalna_ 18:14, 29 sie 2016

Tereska piekna jest szałwię masz jednoroczna liczysz ze sie wysieje ? Powojnik ma kolor piekny )))

Goscie przemili i fotki super
Ewa777 18:16, 29 sie 2016

gierczusia napisał(a)
Ooo ..jaaaa o odwiedzinach poczytałam łezka wspominkowa mi się w oku zakręciła ... Cuudooo
Mój Cunnnghams też siė zbiera do kwitnienia..i nie wiem czy się cieszyć czy jak, bo podobno na tych pėdach już nie zakwitnie wiosną ...aaa..zobaczymy
Wy nawet batut ucisnęliście ?? normalnie szacun i plosiem mi tu nie mówić ,że macie mały ogród
Ściskam mooocno

Odwiedziny są zawsze takie miłe i wesołe Mi się łezka kręci przy pożegnaniach.
Mój CW miał pąki, ale nie rozwinęły się, tylko uschły. Radość była, ale bardzo krótka. Jednak to wiosenne kwitnienie jest najpiękniejsze
Wcisnęliśmy trampolinę i to całkiem dużą. Też możesz poskakać jak masz ochotę.

W donicach kwiaty szaleją