Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 17:22, 16 sie 2017

anabuko1 napisał(a)
A ja myślałam że taki czerwony już zostanie. Też fajnie byłoby. Ale i po nowemu też będzie ładnie. Inaczej. Ciekawie

Czerwona ścianka też mi się podoba
Sprawdzimy jak będzie z deseczkami
Iwk4 20:33, 16 sie 2017

Ewuniu, faktycznie w sobotę leje na 100%. Tak mi aplikacja w telefonie mówi.
Niestety, cały weekend mi nie pasuje, przykro mi. Baaardzo przykro...
W sobotę będziemy blisko, jak ci pisałam, ale może nam długo zejść z innymi sprawami. Na niedzielę muszę wrócić do domu. Wszystko mi się źle poukładało.

Ciekawa jestem finału ścianki. Nie wyobrażam sobie, ze może być jeszcze lepiej. Teraz jest super.
Zrobisz fotki z gazety ze ściankami? Ewuniu, skąd miałaś inspirację? I ta czerwień
Ewa777 20:49, 16 sie 2017

Iwk4 napisał(a)
Ewuniu, faktycznie w sobotę leje na 100%. Tak mi aplikacja w telefonie mówi.
Niestety, cały weekend mi nie pasuje, przykro mi. Baaardzo przykro...
W sobotę będziemy blisko, jak ci pisałam, ale może nam długo zejść z innymi sprawami. Na niedzielę muszę wrócić do domu. Wszystko mi się źle poukładało.

Ciekawa jestem finału ścianki. Nie wyobrażam sobie, ze może być jeszcze lepiej. Teraz jest super.
Zrobisz fotki z gazety ze ściankami? Ewuniu, skąd miałaś inspirację? I ta czerwień

Szkoda Iwonko Będzie Was brakować

Zdjęcia luster z gazety wrzuciłam Ewie, ale mogę też u siebie skoro obiecywałam. Może kogoś zainspiruję
Jeżeli chodzi o moją ściankę, to takie koła w ściankach są w ogrodzeniach japońskich bardzo często i to mnie zainspirowało. Kolor czerwony też kojarzy mi się z Japonią. Połączyłam te skojarzenia dodatkowo z lustrem i wyszła taka ścianka Bardzo lubię coś sama wymyślać. Dużo mam swoich pomysłów w domu A na ściankę japońską z lustrem miałam też inny pomysł w innym miejscu ogrodu, ale padło na tę realizację

Ewa777 20:54, 16 sie 2017

I ta ścianka, która podoba mi się najbardziej

Kasya 20:56, 16 sie 2017

ciekawe pomysly fajnie ze cos wprowadzasz w zycie
Ewa777 21:03, 16 sie 2017

Kasya napisał(a)
ciekawe pomysly fajnie ze cos wprowadzasz w zycie

Często chodzi za mną jakiś pomysł przez długi czas, a gdy nadejdzie odpowiednia chwila, realizujemy

Przed nami jeszcze jakiś kamień z wodą i grill, który nadal czeka na wykończenie. Temat jest dyskutowany często, zwłaszcza pod względem technicznego rozwiązania. Ze ścianką też tak było, bo przez długi czas myśleliśmy o murowaniu, ale przy naszej twardej glinie takie rozwiązanie jest o wiele lepsze
Anusia 21:12, 16 sie 2017

Ewa ścianka z lustrem świetnie wyszła. Tak w sobotę będzie na pewno padał deszcz, więc niedziela jak najbardziej nam też odpowiada. Czytam, że Iwonki nie będzie, wielka szkoda.
Joku 21:20, 16 sie 2017

Też zwróciłam uwagę na te lustra w gazecie. Mnie się najbardziej spodobało kwadratowe w drewnianej ramie na pierwszym zdjęciu po prawej.
Termin niedzielny mi pasuje. Nawet lepiej niż sobotni bo pozmieniały mi się wczoraj plany rodzinne, w sobotę prawdopodobnie nie mogłabym niestety przyjechać. Tu oczywiście pogoda nie ma nic do rzeczy, dla mnie siła wyższa .
Iwk4 22:38, 16 sie 2017

Bardzo żałuję Ewuniu. Chciałam się z wami wszystkimi spotkać, ale terminy mocno się nałożyły z bardzo ważnymi sprawami...
Za fotki dziękuję. Bardzo mi się ta niebieska inspiracja spodobała.
Koniecznie zróbcie fotki. Dużo fotek
makkasia 08:59, 17 sie 2017

Pięknie wyszła ścianka z lustrem, Dla mnie już jest suuper jestem ciekawa końca realizacji. życzę udanego spotkania i również liczę na fotki
macham